Libnet.ro
UNICEF

17:15

Samsung Note 9 este disponibil de astazi in magazinele din Romania

Adevărul Adevărul,
Samsung Note 9 este disponibil de astazi in magazinele din Romania

Samsung a anuntat astazi disponibilitatea in magazine a noului Galaxy Note9. Noul smartphone ofera performante bune, o baterie de 4. 000mAh care tine o zi intreaga, doua versiuni de stocare interna 128Gb si 512 Gb), un procesor cu arhitectura pe 10nm si un stylus S Pen. continuă pe Adevărul

Telefonul de vrf de gama Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de vineri n magazinele din Romnia

Samsung Electronics a anuntat vineri disponibilitatea in magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note 9 care costa la liber intre 4. 500 si 5. 800 lei, in functie de versiune. Note 9 devine, alaturi de iPhone X, cel mai scump model premium din piata. Noul smartphone are baterie de 4. 000 mAh care tine o zi intreaga, doua versiuni de stocare interna 128GB si 512 GB), si 200 grame greutate. Samsung spune ca noul Galaxy Note 9 are cea mai mare baterie folosita vreodata intr-un flagship si permite utilizarea telefonului o zi intreaga pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri si a viziona filme de dimineata pana seara.

Samsung Galaxy Note9, disponibil in Romania: La ce pret poate fi achizitonat

Samsung Electronics a anuntat astazi disponibilitatea in magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note9. Noul smartphone ofera o baterie de 4. 000mAh care tine o zi intreaga, doua versiuni de stocare interna 128Gb si 512 Gb), un procesor de.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra acolo

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu.

Eroare sau mobilizare a postacilor PSD? Mai multe conturi de Facebook din Romania nu mai functioneaza, iar unele stiri critice la adresa Guvernului sunt sterse (FOTO)

Mai multe conturi de Facebook din Romania, fie ale unor publicatii, fie ale unor persoane, se plang joi dupa-amiaza de faptul ca nu mai pot posta nimic pe reteaua de socializare, iar unele dintre postari sunt.

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

Trei manastiri blestemate din Romania

Despre blestem se stie ca e vorba foarte grea, considerata drept pacat de catre Biblie. Intr-atat este de puternica, incat se poate adeveri. Blestemul asupra fratelui Dumitru, de la Manastirea Sf.

Dupa tragedia din Italia, Viorica Dancila cere evaluarea podurilor din Romania

Dupa tragedia din Italia, Premierul Viorica Dancila ii cere ministrului Transporturilor o evaluare a tuturor podurilor din Romania pentru a putea inteveni la timp pentru reparatii, acolo unde este cazul. Viorica D?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )