Libnet.ro
UNICEF

10:15

Western Digital a lansat hard disk-ul cu cea mai mare capacitate din toate timpurile

Playtech Playtech,
Western Digital a lansat hard disk-ul cu cea mai mare capacitate din toate timpurile

Este putin probabil sa ai nevoie de atat de mult spatiu liber, dar cei de la Western Digital au anuntat de curand cel mai mare hard disk din lume, din perspectiva capacitatii de stocare. Cei. continuă pe Playtech

Cea mai mare companie aeriana din Canada colaboreaza cu un start-up pentru a-si vinde serviciile pe blockchain

Cea mai mare companie aeriana din Canada, Air Canada, a anuntat ca va colabora cu un start-up pentru a-si vinde serviciile folosind tehnologia care sta la baza criptomonedelor blockchain.

Niciun oficial roman la Euronaval 2018, cea mai mare expozitie in domeniul militar naval: Printre expozanti se afla companiile inscrise la licitatia pentru dotarea Romaniei cu corvete multifunctionale (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare conferinta si expozitie din domeniul naval militar, Euronaval, de desfasoara intre 22 si 26 octombrie la Paris. La eveniment participa peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de.

Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de milioane de $

Gigantul tech Yahoo a acceptat sa plateasca 50 de milioane de $ daune in procesul care vizeaza cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie, conform Associated Press, citata deAxios.

Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de mil $

Gigantul tech Yahoo a acceptat sa plateasca 50 de milioane de $ daune in procesul care vizeaza cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie, conform Associated Press, citata deAxios.

FOTO Euronaval 2018, cea mai mare expozitie n domeniul militar naval, are loc n aceste zile la Paris. Ce produse prezinta marile companii franceze

Euronaval 2018, cea mai mare conferinta si expozitie in domeniul naval militar, eveniment organizat o data la doi ani, are loc intre 22 si 26 octombrie la Paris. Salonul reuneste peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de tari diferite, iar organizatorii se asteapta la peste 20. 000 de vizitatori din domeniu. Evenimentul, organizat constant de 50 ani, e un prilej in special pentru marile companii franceze din industria de aparare, precum MBDA, Naval Group, Airbus, Thales sau Safran, sa-si prezinte portofoliul de produse militare si noile solutii in domeniul naval si al sigurantei maritime.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

Firmele mari sunt mai expuse la atacurile cibernetice. Angajatii, cea mai mare vulnerabilitate studiu

La un an dupa ce organizatiile au fost zguduite de o serie de atacuri cibernetice la scara larga si de permanente acuze privind interventiile finantate de stat, securitatea cibernetica continua sa ocupe un loc din ce in ce mai important pe agenda consiliilor de administratie, se arata in studiul EY Global Information Security Survey.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

UPDATE O ziarista din Franta despre felul cum e promovata Romnia nainte de preluarea presedintiei UE: Cea mai proasta vizita din viata mea

Am fost invitata sa ma intalnesc cu oficialitati si oameni relevanti, dar am fost pusa sa stau sub un arbore de Ginkgo Biloba ca sa iau energie pozitiva, povesteste ziarista franceza Irene Costelian despre o vizita in Moldova, organizata de autoritatile de la Bucuresti pentru jurnalisti straini, inaintea preluarii presedintiei UE de catre Romania. intr-un articol publicat de Vice Romania, Costelian descrie cea mai proasta vizita din viata mea, in care ghida ii intreba pe ziaristi daca stiu ce e Sfanta Treime, iar un enolog ii indemna sa nu scuipe vinul la o degustare, ci sa il bea, ca altfel ar fi pacat. UPDATE Citeste precizarile facute de Ministerul Turismului, la solicitarea HotNews. ro, despre vizitele jurnalistilor straini.

Marius Copil obtine cea mai importanta victorie a carierei

Jucatorul Marius Copil, singurul roman aflat in prima suta mondiala la tenis, a obtinut, miercuri seara, cea mai importanta victorie a carierei prin eliminarea croatului Marin Cilic in turul 2 la Basel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )