Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dani Mocanu, probleme iar cu politia din cauza ultimului videoclip. Romania, revoltata de gestul lui

Playtech Playtech,
Dani Mocanu, probleme iar cu politia din cauza ultimului videoclip. Romania, revoltata de gestul lui

Val de indignare si revolta in Romania. Dani Mocanu are probleme mari din cauza ultimului videoclip. Toata lumea il critica pentru gestul facut de dragul grandomaniei. Dani Mocanu, dur criticat de romani Cu aproape 4,5 milioane de vizualizari in doar cateva zile, videoclipul piesei Stop Romania a starnit revolta in randul romanilor. Drept urmare, Dani . continuă pe Playtech

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul a dezvaluit tot, fara nicio jena

Ce studii are cunoscutul manelist Dani Mocanu? Acesta a dezvaluit totul, dupa ce multa vreme o mare parte din internauti i-au cerut acest detaliu despre viata sa si i-au contestat inteligenta. Ce studii are Dani Mocanu? E pe buzele multora, are un succes rasunator inca de cand a aparut prima oara pe piata, iar de .

Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor dupa ce intr-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu ranit. Multi oameni au atras.

Verificariprivind cruzimi impotriva animalelor facute de IPJ Arges dupa aparitia noului clip al lui Dani Mocanu

IPJ Arges efectueaza verificari privind rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, respectiv cu privire la conditiile de detinere a leului plin de rani ce apare in cel mai recent videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dani Mocanu, acuzat ca a filmat un videoclip cu un leu ranit si chinuit. Cum se apara manelistul: Nu mi-e frica de nimic pe lumea asta VIDEO

Cantaretul de manele Dani Mocanu a starnit un val de critici si de reactii negative in mediul online, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu vizibil ranit si slabit.

Gest emotionant in Piata Victoriei: oamenii au aprins lumanari in memoria celor 10.000 de morti din cauza COVID-19 (FOTO)

Romanii n-au ramas impasibili la vestea proasta primita, duminica, de toata tara: am depasit 10. 000 de morti din cauza noului coronavirus. Oamenii au aprins, in Piata Victoriei, in fata Guvernului,.

CIOLACU: Sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualei puteri in lupta cu pandemia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca spitalele se prabusesc sub presiunea valului urias de internari, iar instalatiile electrice cedeaza din cauza suprasolicitarii, facand referire la incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt si la cel de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Dan Negru, furios din cauza vaccinarii covid. Anuntul facut in urma cu cateva momente

Anuntul facut Klaus Iohannis legat de imunizare starneste controverse in randul romanilor. Daca unii vor accepta injectia, altii resping categoric ideea. Printre vedetele care au adus in discutie aceasta problema sa numara si Dan Negru care s-a aratat furios din cauza vaccinarii COVID. Ce spune celebrul prezentator de la Antena 1? Parerea lui Dan Negru .

Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata din cauza unor operatiuni de mentenanta

Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata, la ora 9. 00, din cauza unor operatiuni de mentenanta. Potrivit unui comunicat de presa, este vorba despre interventii de modernizare a retelei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )