Libnet.ro
UNICEF

18:15

Detalii despre inmormantarea lui Mihai Constantinescu. Unde va fi ingropat artistul

Playtech Playtech,
Detalii despre inmormantarea lui Mihai Constantinescu. Unde va fi ingropat artistul

Mihai COnstaninescu a murit marti seara in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Vestea mortii sale a venit ca un trasnet si a intristat pe toata lumea. Compozitorul si interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu s-a stins din viata ieri, la varsta de 73 de ani, din cauza unor . continuă pe Playtech

Dezvaluiri TERIFIANTE despre MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Asistentele au izbucnit in LACRIMI! La un moment dat ni s-a parut ca respira

Detalii terifiante despre moartea lui Mihai Constantinescu au fost dezvaluite de catre nasa de cununie a celebrului cantaret.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Vineri- Noua din Capitala inmormantarea va fi joi

Sicriul cu trupul neinsufletit al cintaretului Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la Biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti miercuri, dupa ora 13. 00, a confirmat pentru Mediafax Simona Secrier, sotia muzicianului.

Ce AVERE lasa in urma Mihai Constantinescu si cine o va mosteni

Mihai Constantinescu ne-a parasit marti seara, in urma unui stop cardio-respirator. indragitul cantaret se afla in coma din luna mai, de cand fusese internat la Spitalul de Urgenta Floreasca Detalii AICI).

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Unde si cand va fi inmormantat Mihai Constantinescu. Anuntul facut de sotia artistului

Cantaretul Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, va fi inmormantat la cimitirul Ghencea din Capitala.

Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Parascheva. Unde va fi inmormantat indragitul artist

Mihai Constantinescu va fi depus azi la Biserica Sfanta Parascheva din Capitala. Apropiatii si fanii lui isi vor putea lua ramas bun de la artist pana maine cand va fi inmormantat la Cimitirul Ghencea.

Mihai Constantinescu a murit. Totul despre indragitul cantaret

Mihai Constantinescu a murit vineri, 27 septembrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resirator. Mihai.

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Marius Teicu, despre moartea artistului: Nu-mi vine sa cred. S-a rupt o bucata din mine, din toata tineretea mea

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Mihai Constantinescu a murit. Ce spunea sotia artistului despre starea lui de sanatate in urma cu doar cateva zile

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Cine a fost Mihai Constantinescu. Cantecele lui au crescut generatii. Cum a facut duet cu Anastasia Lazariuc

Marele artist a incetat din viata in seara de marti, dupa o grea suferinta. Mihai Constantinescu a murit, pe 29 octombrie, iar muzica lui a inspirat generatii intregi, datorita repetoriului bogat pe care l-a avut. Artistul a fost internat o perioada la Spitalul Floreasca, din Capitala, desi vestile din ultimele zile despre starea sa generala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )