Libnet.ro
UNICEF

11:46

Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. in ce stare se afla acum

Playtech Playtech,
Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. in ce stare se afla acum

Mihai Constantinescu, noi probleme de sanatate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei saptamani, iar familia si apropiatii se roaga pentru o minune pentru ca acesta sa-si revina. Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardio-respirator Mihai Constantinescu, in varsta de 73 [] . continuă pe Playtech

Sotia lui Mihai Constantinescu a facut anuntul DEVASTATOR, dupa al treilea stop cardiorespirator al artistului! Din nefericire, marele cantaret A...

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a reactionat dupa ce in presa a circulat informatia conform careia artistul ar fi suferit un al treilea stop cardiorespirator in timp ce se afla internat la.

Vestea TRISTA A ZILEI! Da, este vorba despre Mihai Constantinescu

Cantaretul Mihai Constantinescu este inca in coma, dupa stopul cardiac suferit in urma cu 18 zile. in martie, Mihai a fost internat in spital. Atunci, cele doua valve biologice pe care le avea montate .

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )