Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit tatal Madalinei Manole. Doliu fara margini: familia e blestemata

Playtech Playtech,
A murit tatal Madalinei Manole. Doliu fara margini: familia e blestemata

Tatal Madalinei Manole, Ion Manole, a murit. Barbatul aintrat in stop cardio-respirator in cursul zilei de miercuri. Afost resuscitat, dar inima lui a cedat din nou. in jurul orei 18:30 a fost declarat decesul. Tatal Madalinei Manole a murit DUMNEZEU sa te odihneasca in pace, tata! Acum esti impreuna cu fata si sotia ta!, a . continuă pe Playtech

A murit tatal Madalinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, s-a stins din viata, miercuri, la Spitalul Judetean din Ploiesti. Barbatul fusese diagnosticat cu Covid-19, iar starea sa de sanatate s-a agravat rapid. DUMNEZEU sa te.

Tatal Madalinei Manole, la un pas de moarte! Prin ce trece in spital, infectat cu covid-19

Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole se agraveaza pe zi ce trece. Din pacate, medicii nu-i dau sanse de imbunatatire, iar familia este deja pregatita pentru cel mai rau scenariu. Prin ce clipe crunte trece in spital barbatul regretatei cantarete? Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole .

FOTO Tatal Madalinei Manole a murit. Batranul era infectat cu COVID-19, care i-a agravat starea subreda de sanatate

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Barbatul in varsta de 77 de ani fusese testat pozitiv cu COVID-19 si avea si alte afectiuni medicale.

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

EXCLUSIV! Tatal Madalinei Manole, in stop cardio respirator. E infectat cu COVID, la Terapie Intensiva

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, este internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, infectat cu coronavirus.

Ion Manole a murit. Tatal Madalinei Manole era infectat cu coronavirus

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a murit, in aceasta seara, la Spitalul Judeten de Urgenta Ploiesti, acolo unde era internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Tatal Madalinei Manole, la un pas de moarte. A intrat instop cardio-respirator, insa medicii l-au salvat la timp

Starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole se inrautateste de la o ora la alta, iar medicii nu ii dau prea multe sanse de supravietuire. Ion Manole,in varsta de 77 de ani, se afla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3168 seconds )