Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Playtech Playtech,
Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Scenele dramatice de bullying din Targu Jiu apar din nou, parca trase la indigo, de aceasta data victima fiind un tanar de 14 ani. in videoclipul postat pe Facebook de catre Stop Bully Romania se vede cum adolescentul, vizibil mai mic decat agresori, este obligat sa-si ceara scuze, este injurat, umilit si batut cu pumnii. continuă pe Playtech

VIDEO Fetele care au snopit in bataie si au umilit o eleva de 13 ani, audiate. Violentele au starnit revolta

Cele patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din Targu Jiu, care au lovit cu o brutalitate iesita din comun o minora in varsta de 13 ani au fost identificate de politisti si audiate. Alaturi de acestea s-au aflat parintii lor.

Reactia socanta a tatalui batausei de la Targu Jiu, dupa ce a fost retinuta de politie: Copilul meu nu trebuia sa stea inchis intre 4 pereti, rupt de sanul familiei

Cazul de o violenta rara de la Targu Jiu a oripilat o tara intreaga, mai putin pe parintii fetelor agresoare care au umilit si batut o tanara nevinovata. in urma retinerii uneia dintre ele pentru 24 de ore, parintii fetei se revolta pentru nedreptatea facuta. O bataie rupta din filmele de groaza Unul dintre cele .

Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila rupe tacerea. Ce amenintari primeste fiica lui, acum

Fenomenul bullying este din ce in ce mai prezent in Romania. Ultimele evenimente demonstreaza acest lucru, din pacate, cu prisosinta. Scenele socante s-au petrecut in Targu Jiu, unde o adolescenta a fost batuta, iar tot evenimentul s-a petrecut in timp ce un alt adolescent filmeaza aceste scene. Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila .

Un baiat de 14 ani a fost batut cu pumnii si picioarele de alti doi tineri, tot in Targu Jiu. Scenele au fost filmate si au ajuns in mediul online (VIDEO)

Un nou caz de agresiune intre elevi iese la iveala. Momentele de cosmar s-au petrecut tot la Targu Jiu, unde un adolescent este lovit cu furie de doi tineri si este fortat sa cante imnul Romaniei. Evenimentul ar.

inca un caz de agresiune juvenila in Targu Jiu. Adolescent lovit cu furie de doi tineri VIDEO

Organizatia Stop Bully Romania a prezentat pe pagina de Facebook inca un caz de bullying care a avut loc in municipiul Targu Jiu. Este vorba de un adolescent care este lovit cu furie de alti doi tineri.

VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Targu Jiu. Minora de 14 ani, retinuta si parinti amendati

Un alt filmulet in care trei dintre fetele agresoare din Targu Jiu apar in timp ce lovesc alte minore a aparut in spatiul public. Politistii s-au sesizat si in acest caz si au deschis un nou dosar penal si au luat decizia retinerii unei agresoare.

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

Tatal fetei batause din Targu Jiu: Sa fie bagata in arest e prea mult, o va afecta pe viitor. Fiica mea mai are dreptul la inca o sansa in viata (VIDEO)

Batausa de 14 ani din Targu Jiu se va afla pentru 30 de zile sub control judiciar. Agresoarea fusese retinuta luni, dupa ce a lovit si batjocorit o alta fata, aminteste B1 TV. Tatal batausei i-a luata.

Tatal fetei de 14 ani care a ajuns in arest dupa ce a agresat mai multe minore: Ma duc eu in locul ei VIDEO

Tatal fetei de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a batut alte minore, considera ca politistii au facut o greseala, deoarece fiica lui este inca un copil si va fi afectata pe viitor. Acesta spune ca a discutat cu diriginta pentru a fi mutata la o alta scoala.

Un generator medical de ozon a fost pus in functiune la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a primit astazi un generator medical de ozon 50 de kituri complete pentru terapia cu ozonsi 50 de kit-uri complete pentru terapia cu ozon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )