Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Rennes, in grupa E din Europa League

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Rennes, in grupa E din Europa League

CFR Cluj Rennes este duelul din grupa E in Europa League, programat joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Vezi partida AICI Live Text + Video. CFR Cluj . continuă pe Playtech

Totul despre CFR Cluj - Rennes

Sansa uriasa pentru CFR Cluj de a mai pune trei puncte in clasamentul Grupei E din Europa League, joi seara, in meciul cu Rennes de pe teren propriu.

Asa am trait CFR Cluj - Rennes

CFR Cluj a primit vizita formatiei franceze Rennes in al patrulea meci din grupele Europa League. Partida a fost live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 19:55.

LEquipe, dupa CFR Cluj vs Rennes 1-0: Arlauskis, necunoscutul de netrecut

Cotidianul LEquipe il lauda pe portarul Giedrius Arlauskis, necunoscutul de netrecut, care acum va deveni cunoscut si in Franta, dupa prestatia din meciul pe care CFR Cluj l-a castigat, scor 1-0, cu Rennes, in Europa League.

Europa League: CFR Cluj vs Rennes 1-0 Rondon si Arlauskis aduc victoria si ardelenii sunt foarte aproape de primavara europeana

Chiar daca Rennes a dominat meciul din Gruia, CFR Cluj a rezistat eroic prin interventiile lui Arlauskis si a dat lovitura in minutul 87 prin golul lui Rondon eliminat trei minute mai tarziu). Echipa lui Dan Petrescu este aproape calificata in primavara europeana, dupa victoria lui Celtic de la Roma 2-1 cu Lazio, golul decisiv a fost inscris in minutul 90+5).

Europa League: CFR Cluj vs Rennes (de la 19:55)

Dupa o victorie obtinuta in conditii speciale in Franta adversarii au avut doi jucatori eliminati), CFR Cluj da din nou piept cu Rennes, de aceasta data in Gruia. Cand noi jucam cu Clinceni este normal ca suntem favoriti certi. Cand jucam cu Rennes, Rennes e favorita, a precizat Dan Petrescu inainte de aceasta confruntare. CFR vs Rennes va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1, Telekom 1 si LookPlus de la ora 19:55.

inca un pas spre primavara europeana. CFR Cluj o invinge pe Rennes si ramane pe locul 2 in Europa League

CFR Cluj a mai facut un pas spre calificarea in primavara europeana, dupa 1-0 pe teren propriu cu Rennes. Ardelenii sunt pe locul 2 in grupa E din Europa League, la un singur punct distanta de prima pozitie, ocupata de Celtic. Scotienii au invins Lazio in deplasare cu 2-1 si sunt deja calificati in saisprezecimile .

Un portughez o fluiera pe CFR Cluj cu Rennes

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul retur dintre CFR Cluj si Rennes din grupele Europa League.

CFR poate face Romania mandra diseara: Cum stau clujenii in grupa de Liga Europa si cine transmite meciul lor

Formatia pregatita de Dan Petrescu ocupa locul 2 in grupa E si, cu inca o victorie diseara, ar face un pas urias spre 16-imile competitiei.

Julien Stephan, inaintea meciului cu CFR Cluj: Va fi un sfert de finala. Nu trebuie sa ne gandim la ce a fost in tur

Tehnicianul echipei Rennes, Julien Stephan, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca el considera meciul cu CFR Cluj, din grupele Europa League, un sfert de finala, adica un joc eliminatoriu.

S-au aliniat planetele pentru CFR Cluj. Joc favorabil al rezultatele si un clasament de pus in rama

Pe langa victoria obtinuta pe final de meci cu Rennes, pentru CFR Cluj vestile bune au venit si din cealalta partida a grupei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )