Libnet.ro
UNICEF

10:00

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 21 martie

Playtech Playtech,
iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 21 martie

Cel mai urmaritshow de umor a revenit pe micile ecranecu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti sa fie . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 21 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! .

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 18 martie

Ideile creative de afaceri si povestile emotionante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au tinut telespectatorii cu ochii pe TV, in fiecare miercuri, de la 20:30, pe PRO TV. inca de la lansare, emisiunea a condus topul audientelor pe segmentul publicului comercial, in fiecare saptamana. Astazi de la 20:30, in cea de-a sasea editie a emisiunii .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 21 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 21 martie Berna si Philip, o noua cearta monstru! .

Mihai Petre, in lacrimi! Cine a luat Golden Buzz la Romanii au Talent, pe Pro TV Editia de vineri, 20 martie

Cel mai iubit show de divertisment,Romanii au talent,a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: Zece ani, nascuta pe zece martie, sezonul zece. Crede in semne. Sara Maria Ardeleanu are .

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )