Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Playtech Playtech,
Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Simona Halep Karolina Pliskova este ultimul duel din grupa violet la Turneul Campioanelor. Partida se joaca vineri, 1 noiembrie, de la ora 14:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si live stream online. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de . continuă pe Playtech

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Simona Halep, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor, in fata Elinei Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu 7-5, 6-3, miercuri, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep, invinsa de Elina Svitolina

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svi.

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova pentru semifinale la Turneul Campioanelor

De la 15:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, ultimul din faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6 Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor - Ratacirile decisive

0-6 dupa 20 de minute, apoi 6-2 in favoarea ei si o serie de sase game-uri la rand castigate pana la 2-0 in decisiv de catre Halep. Nu a fost insa cu final fericit, Simona pierzand calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a cedat cu 6-4 a revenit de la 2-5, dar nu a putut duce treaba pana la capat) impotriva Karolinei Pliskova. Halep nu reuseste nici de aceasta data sa iasa din grupe, meciul de vineri fiind un adevarat roller coaster din toate punctele de vedere.

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Kiki Bertens a acuzat stari de oboseala ameteala) si a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Belinda Bencic, scor 7-5. in urma acestui forfait, Bencic face pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. A mai ramas un singur loc vacant, iar pentru el se vor lupta Simona Halep si Karolina Pliskova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )