Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alternativa Netflix pentru fanii Batman are un pret si o data de lansare

Playtech Playtech,
Alternativa Netflix pentru fanii Batman are un pret si o data de lansare

Dupa cateva luni de speculatii legate de iminentul serviciu de streaming DC Universe, oficialii companiei americane au facut publice toate detaliile referitoare la alternativa Netflix. DC Universe va fi numele celui mai nou serviciu de streaming care va incerca sa justifice plata unui abonament lunar sau anual la o platforma incarcata de filme si seriale. continuă pe Playtech

SOC pentru fanii lui SMILEY! Cantaretul s-a retras in MUNTI! Ce se va intampla cu emisiunea VOCEA ROMANIEI...(FOTO)

Cunoscutul cantaret Smiley si-a uimit din nou fanii pe retelele de socializare unde a postat o fotografie care il infatiseaza pe artist la inaltime. in imagine Smiley este inconjurat de un.

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

S-a aflat! Omul din Sistem, ales pentru sefia DNA: Are deja binecuvantarea Ambasadei SUA! (SURSE)

Negocieri intense pentru sefia DNA! Surse din Sistem, citate de Antena 3, arata ca procurorul general Augustin Lazar incearca sa o convinga pe Anca Jurma, procurorul-sef interimar al DNA, sa isi depuna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )