Libnet.ro
UNICEF

17:46

Apple va pierde o gramada de bani din cauza Netflix

Playtech Playtech,
Apple va pierde o gramada de bani din cauza Netflix

Prin intermediul celei mai recente actualizari pentru Netflix, creatorii serviciului de streaming incearca sa priveze Apple de 30% din valoarea abonamentelor. Conform celor de la TechCrunch, Netflix a inceput un experiment in 33 de tari in care este disponibil. Testul implica schimbare metodei de plata a abonamentului la serviciul de streaming, in asa fel incat []. continuă pe Playtech

Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

Pretul cartofilor este de doua ori mai mare in 2018 fata de anul trecut, din cauza ca fenomenele meteo extreme au injumatatit recoltele fermierilor. Astfel, pretul a crescut cu 30% de la 0,6 lei pe.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui din cauza a trei accidente: Zece masini implicate

Circulatia rutiera este ingreunata, luni dimineata, pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, din cauza a trei accidente in care au fost implicate zece masini. Potrivit Centrului Infotrafic din.

Horoscop 22 august 2018. Cad bani din cer pentru Berbeci si Raci. Cine se alege cu dragostea

Horoscop 22 august Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decat foarte greu, dupa prea.

Cei 54.000 Euro pentru firme: Lansarea programului Comert 2018 se amna cteva zile din cauza mini-vacantei bugetarilor

Lansarea programului Comert si Servicii 2018, prin care firmele mici si mijlocii private vor putea obtine ajutoare nerambursabile de la stat de maximum 250. 000 de lei aproape 54. 000 Euro) fiecare, se amana cateva zile, a anuntat, luni seara, Directia de Antreprenoriat a Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )