Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum a ajuns Fortnite cel mai important concurent pentru Netflix

Playtech Playtech,
Cum a ajuns Fortnite cel mai important concurent pentru Netflix

Intr-o perioada in care concurenta dintre serviciile de streaming este mai acerba ca niciodata, cei de la Netflix sunt convinsi ca gigantul concureaza cu Fortnite, mai mult decat cu. continuă pe Playtech

Becali a plans pentru Halep: Patronul FCSB a povestit cum i-au dat lacrimile la cel mai important meci al Simonei

Simona Halep e omul cu care se mandreste cel mai mult sportul romanesc la ora actuala, rezultatele ei fiind cu adevarat impresionante.

UPDATE Cel mai rece decembrie din istoria pilonului II de pensii: Desi numarul participantilor a crescut la 7,25 milioane persoane, valoarea activelor a scazut, iar rentabilitatea a ajuns la cel mai mic nivel

Ordonanta care suprataxeaza mediul de afaceri a redus valoarea totala a activelor din pilonul II de pensii in luna decembrie 2018, iar indicatorul de rentabilitate a fondurilor de pensii a ajuns la cel mai mic nivel din istorie. Scaderea valorii actiunilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti, ca raspuns al pietei financiare la prevederile Ordonantei 114/2018, este principala explicatie atat pentru reducerea valorii activelor, cat si pentru inrautatirea indicatorului de rentabilitate calculat de ASF, sustin oficialii APAPR, asociatia care reprezinta administratorii de fonduri de pensii administrate privat. Acestia spun ca in ciuda acestor scaderi bursiere, fondurile au obtinut in 2018 al 11-lea an de castiguri nete pentru cei 7,2 milioane de participanti la sistem. UPDATE ASF sustine ca fondurile de pensii private sunt investitori pe termen lung si ca evolutia pe termen foarte scurt de ex: o luna) nu este un indicator relevant. Fara a spune nimic despre efectele OUG 114/2018, ASF sustine ca scaderea generalizata a pietelor bursiere internationale si riscul de contagiune din luna decembrie 2018 au influentat pe termen foarte scurt activele fondurilor de pensii'.

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si semnul crucii dupa partida de joi, castigata in fata jucatoarei americane Sofia Kenin. Thanks the heavens above. Imaginea a fost.

Acesta e cel mai bun fruct pentru un abdomen plat. Arde rapid grasimea de pe burta

Daca va doriti un abdomen plat trebuie sa eliminatigrasimile, dulciurile, semipreparatele si mezelurile. Expertii in nutritie recomanda celor care vor o silueta perfecta sa consumealimente.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

Ce se intampla cu radarele din Romania: se schimba legea dupa decizia la cel mai inalt nivel

Radarele ar putea speria iar soferii vitezomani. Decizia privind presemnalizarea radarelor fixe si mobile s-ar putea sa cada, dupa ce judecatorii constitutionale i-au dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis care a atras atentia ca masura mai degraba ar creste agresivitatea in trafic. Este o veste relativ proasta pentrusoferiivitezomani care se bazau ca ar fi putut, curand, [] .

CODRIN STEFANESCU: PSD, cel mai vanat partid din tara noastra

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din tara noastra, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat, astazi, la Resita, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )