Libnet.ro
UNICEF

13:31

Facebook ar putea transmite in direct cel mai urmarit campionat de fotbal din lume

Adevărul Adevărul,
Facebook ar putea transmite in direct cel mai urmarit campionat de fotbal din lume

Facebook adopta o strategie interesanta si urmareste intrarea pe piata de streaming live a competitiilor sportive. Compania detinuta de Mark Zuckerberg negociaza achizitionarea drepturilor de transmisie al celui mai popular campionat de fotbal din lume. Conform Bloomberg, este chiar foarte aproape sa reuseasca acest lucru. continuă pe Adevărul

Cupa Mondiala. Care a fost cel mai urmarit meci in Romania

Care a fost cel mai vizionat meci din grupele Campionatului Mondial Rusia 2018 la TVR. A adunat peste2,4 milioane de telespectatori romani. in Rusia incep astazi, optimile de finala, cu jocurile Franta -.

Cel mai mic pret intotdeauna ascunde ceva

Pretul cel mai mic nu garanteaza concediul cel mai reusit, iar clientii trebuie sa inteleaga ca apeland la agentii obscure se expun unor riscuri, declara prim vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT) si directorul general al agentiei de turism Corali Holidays, Dumitru Luca.

PREMIERA in astronomie: Cel mai puternic telescop construit vreodata a surprins momentul in care se naste o noua planeta (VIDEO)

Oamenii de stiinta au folosit cel mai puternic telescop construit vreodata pentru a arunca o privire in adancurile universului si pentru a asista la nasterea unei noi planete. Lumea nou-nascuta, despre care.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, informeaza news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Congo a fost anul trecut cel mai mare producator de diamante din lume

Cu o productie anuala de 19 milioane de carate, Republica Democrata Congo a fost cel mai mare producator de diamante din lume in 2017, arata datele centralizate de Statista, potrivit Mediafax.

Pinalti ajunge iar la inchisoare. Gheorghe Stefan, condamnat cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Curtea de Apel Bacau l-a condamnat pe Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare in cel mai vechi proces pe care procurorii DNA i l-au intentat. Instanta a.

Asta chiar le intrece pe toate: Cel mai iubit concurent de la EXATLON Romania DIVORTEAZA!

Cutremur la Exatlon! Ionut Jaguarul si logodnica lui, Nella, s-au desparait. Anuntul trist a fost facut chiar de Nella intr-o postare pe Facebook in care spunea ca totul s-a terminat intre ea si indragitul .

Numai de bine. Cum combateti cel mai periculos acarian care distruge frunzele plantelor din gradina

Daca se intampla ca frunzele sa se ingalbeneasca si sa moara subit, desi plantele au avut parte de o ingrijire corespunzatoare de vina ar putea fi, cel mai mic dar si cel mai rau dintre daunatorii din.

Animatie grafica. Explicatia pentru cel mai negru iunie din ultimii 49 de ani n Romnia

Tara noastra a fost prinsa intr-un nou blocaj atmosferic, explica ingrijorati meteorologii pentru ca am trecut prin acest episod ploios imediat dupa cel care ne-a adus canicula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )