Libnet.ro
UNICEF

20:17

De ce iti da Spotify banii inapoi din cauza unor reclame

Playtech Playtech,
De ce iti da Spotify banii inapoi din cauza unor reclame

In urma cu cateva zile, detaliam performanta spectaculoasa a noului album apartinand lui Drake pe serviciile de streaming. in mod previzibil, recordurile cu pricina au fost cauzate si de promotii agresive. Nu spune nimeni ca cel mai noul album al lui Drake este de o calitate indoielnica. Avand in vedere echipa stufoasa de producatori din []. continuă pe Playtech

Bruxellesul nu mai trimite prima transa de asistenta financiara pentru R. Moldova din cauza invalidarii alegerilor pentru primarul din Chisinau

Alocarea primei transe de asistenta macrofinanciara a UE a fost amanata din cauza deciziei Curtii Supreme de Justitie de a invalida rezultatele alegerilor la Chisinau, scrie Unimedia, care citeaza portalul NewsMaker.

Trafic feroviar blocat in judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata

Traficul feroviar este blocat marti dimineata in zona Caineni, din judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata. Tirul se deplasa dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea, iar pe raza.

Panica la 10.000 de metri altitudine! Un avion a aterizat fortat din cauza decompresiei cabinei pilotilor

Panica la bordul unui avion care zbura de la Moscova spre Khujand Tadjikistan). Aeronava a aterizat fortat pe aeroportul Domodedovo, din cauza decompresiei cabinei pilotilor in timpul zborului,potrivit.

Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

Trafic restrictionat pe A2 din cauza lucrarilor de reparatii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unor lucrari de reparatii, traficul rutier este restrictionat pe mai multe tronsoane.

Un italian s-a sinucis din cauza unei romance. Femeia il santaja pentru suma de 90.000 de euro

Un italian s-a sinucis, dupa ce a fost pacalit de o prostituata romanca, in apropiere de Padova. Tanara de 28 de ani, originara din Romania, l-ar fi santajat pentru suma de 90. 000 de euro. Femeia i-ar fi c.

Scandal urias in Capitala. O scriitoare a fost agresata, din cauza presupusei ambulante care fura copii

Scandal urias in Capitala. O scriitoare aflata intr-o ambulanta, cu care voia sa cutreiere tara a fost snopita in bataie langa Gara de Nord din Capitala. Mai multi localnici care credeau ca au de-a.

SPECIALISTII, in alerta MAXIMA din cauza iNCALZIRII GLOBALE: Toate continentele vor fi AFECTATE

Oamenii de stiinta atrag atentia asupra efectelor devastatoare ale incalzirii globale asupra albinelor. Disparitia masiva a acestor insecte urmeaza sa se produca in urmatorii ani, pe toate continentele, din.

Republica Moldova, ARSA la BUZUNAR din cauza invalidarii alegerilor de la Chisinau: Comisia Europeana a REFUZAT sa acorde prima transa de BANI

Invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinaului costa scump, la propriu, Republica Moldova. Comisia Europeana a confirmat oficial ca acordarea primei transe din asistenta macrofinanciara in valoare de 100 m.

Ai acest model de telefon? Din cauza unui bug software, pozele tale ar putea fi trimise la intamplare!

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ si Note 8 sunt afectate de un bug software cu potential exploziv, care odata declansat cauzeaza trimiterea pozelor din memoria telefonului mobil catre persoane alese la intamplare di.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )