Libnet.ro
UNICEF

11:30

Spotify a lansat oficial o noua functie pentru utilizatorii din Romania

Adevărul Adevărul,
Spotify a lansat oficial o noua functie pentru utilizatorii din Romania

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzica din lume, a anuntat o noua functie pentru utilizatorii sai din Romania, care va livra acestora muzica pe gustul lor. continuă pe Adevărul

Pep Guardiola vede o lupta strnsa pentru titlul din Premier League - Liverpool, una din marile favorite

Manchester City are ca obiectiv cucerirea unui al doilea titlu consecutiv in Premier League, insa Pep Guardiola, antrenorul cetatenilor, este de parere ca echipa sa nu va mai repeta sezonul de anul trecut si nu va mai dobori alte recorduri. Tehnicianul spaniol vede o lupta stransa pentru titlul de campioana, Liverpool fiind una din marile favorite. Cormoranii au facut transferuri in aceasta vara de peste 170 de milioane sterline si spera sa aduca trofeul pe Anfield pentru prima oara dupa 1990.

Subiectele zilei: Marturii ale romnilor din Atena: Totul s-a ars ntr-un sfert de ora. Oamenii n-au avut timp sa fuga; Medicii din SUA iau lectii de la colegii romni: Cel mai tare lucru pe care l-am vazut; Model de ambitie pentru elevii din Romnia: tnarul

Un primar PNL vrea impozitarea Bisericii: De la Sfantul Petru in jos, toata lumea plateste impozite. Primarul PNL din Alba Iulia, Mircea Hava, considera ca si Biserica, si Armata trebuie sa plateasca impozite, ca de altfel. Model de ambitie pentru elevii din Romania: tanarul nevazator premiant la o scoala normala. A obtinut media 9,33 la Bacalaureat si a devenit student la.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila pana in 25 iulie la ora 2:00 pe rauri din judetele Salaj, Maramures si Satu.

Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Hidrologii au instituit, luni, Cod portocaliu de inundatii pe raurile mici din Dobrogea judetele Constanta si Tulcea), valabil pana miercuri dimineata la ora 10:00. Potrivit avertizarii Institutului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )