Libnet.ro
UNICEF

07:45

Apetitul pentru tranzactii al executivilor din tehnologie, mass media si divertisment si telecomunicatii in scadere pe termen scurt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apetitul pentru tranzactii al executivilor din tehnologie, mass media si divertisment si telecomunicatii in scadere pe termen scurt

Dupa o activitate intensa consemnata in 2018, doar 42% dintre companiile din tehnologie, mass media si divertisment si telecomunicatii TMT) intentioneaza sa programeze fuziuni si achizitii MA) pentru urmatoarele 12 luni, conform studiului EY. continuă pe Wall-Street Ro

Interesul pentru tranzactiile n IT, n scadere - studiu

Dupa o activitate intensa in 2018, doar 42% dintre companiile din tehnologie, mass media si divertisment si telecomunicatii TMT) intentioneaza sa programeze fuziuni si achizitii MA) pentru urmatoarele 12 luni, conform unui studiu EY. De ce a scazut interesul.

Alocatii reduse pentru copiii romani din Austria

Reactie tardiva a autoritatilor roma-ne in cazul reducerii de catre Austria a alocatiilor pentru copiii nerezidenti ai lucratorilor din respectiva tara. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca guvernul ia in calcul posibilitatea de a se adresa Curtii Europene de Justitie, dupa ce noua lege a intrat, de la 1 ianuraie 2019, in vigoare.

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

VIDEO: SUA fac apel pentru protectia kurzilor din Siria

John Bolton, consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, a declarat ca retragerea trupelor americane din Siria este conditionata de faptul ca Turcia sa ofere asigurari ca nu va ataca fortele kurde din regiune, scrie Euronews.

Caciuli de blana si curele de piele, cumparate pentru politistii locali din Alexandria

In Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) figureaza o achizitie a Primariei municipiului Alexandria, care a cumparat pentru Politia Locala Alexandria articole vestimentare, printre care se numara caciuli de blana si curele de piele, scrie Mediafax. O firma cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei anual si 6 angajati, cu sediul in Alexandria, a castigat licitatia.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,32 seconds )