Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cadouri de Paste care vor face din oricine chef in bucatarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cadouri de Paste care vor face din oricine chef in bucatarie

Datorita diverselor aparate de gatit, oricine poate deveni acum un chef in bucatarie, iar noi avem cateva astfel de sugestii de dispozitive le poti face cadou de Paste cuiva drag sau chiar sa le luati pentru voi. continuă pe Wall-Street Ro

Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani de Paste. Vor primi bani in plus la salariu

Mai multi angajati norocosi vor primi prime cu ocazia sarbatorilor de Paste. Peste 55% dintre angajatorii din Romania vor oferi beneficii salariale sau prime, cu ocazia Pestelui. Jumatate dintre acestia.

Ce vor face CRBL si Oase cu premiul de 30.000 de euro de la Asia Express

CRBL si Oase au dezvaluit ce au de gand sa faca cu banii pe care i-au incasat dupa ce au castigat concursul Asia Express, de la Antena 1. CRBL si Oase au fost cei care au reusit sa castige cea.

Ce abilitati cauta companiile la tinerii care vor sa lucreze in echipa lor?

Cerintele persoanelor care cauta un loc de munca sunt mari, dar si cele ale angajatorilor de asemenea. Cu siguranta se cauta performanta, dar oare se mai pune atat de mult accent pe diplome sau pe un intreg.

Director Agentia pentru Resurse Minerale: Sunt peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze in Marea Neagra, care vor asigura peste 60% din productia Romaniei din 2030

Peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze s-ar afla in Marea Neagra, sustine Sorin Gal, director in cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM). Sorin Gal a mai avansat aceasta cifra si in urma cu un an. Reprezentantul ANRM crede ca din 2030, peste 60% din productia de gaze a Romaniei va asigurata de zacamintele din Marea Neagra.

Apple si aliatii sai vor despagubiri din partea Qualcomm

Apple si aliatii sau vor sa obtina despagubiri de pana la 27 de miliarde de dolari din partea producatorului de cipuri Qualcomm, intr-un proces din Statele Unite referitor la practici ilegale in domeniul brevetelor, transmite Reuters.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )