Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum va arata industria IT din Romania, in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum va arata industria IT din Romania, in 2019

In ciuda previziunilor care estimeaza o incetinire a cresterii economiei mondiale, in anul care abia a inceput, presiunea exercitata de inovatiile din industria IT si de planurile anuntate de marii jucatori globali, va impune companiilor continuarea. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata industria IT din Romnia, n 2019: Previziunile unei firme romnesti

In ciuda previziunilor care estimeaza o incetinire a cresterii economiei mondiale, in anul care abia a inceput, presiunea exercitata de inovatiile din industria IT si de planurile anuntate de marii jucatori globali va impune companiilor continuarea investitiilor, nu doar in solutii IT, ci si in schimbari organizationale, undeva la intersectia dintre tehnologie, modelul afacerii si oamenii care sa le sustina. Pe acest fond, conform cercetarilor interne, cresterea globala a industriei IT va continua si se va situa in jurul cifrei de 4-6%, sustine firma romaneasca EXE Software.

24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Primul buton de diamant din Europa centrala si de sud est a fost acordat unui canal din Romania. LooLoo Kids a primit premiul care arata ca tehnologia sterge barierele. O idee dintr-un garaj din Iasi a ajuns acum la.

Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Imagini incredibile din Romania pitoreasca: doi porci au fost filmati in timp ce traversau un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale. Soferii au fost nevoiti sa.

Cine sunt prezentatorii spectacolelor Eurovision Romania 2019

TVR a anuntat cine sunt vedetele care vor fi gazdele show-urilor Selectiei Nationale Eurovision 2019, care incep pe 27 ianuarie.

Cine sunt vedetele care vor alege 10 dintre finalistii Eurovision Romania 2019: Voi face tot ce pot sa particip la o decizie cat mai buna si corecta

TVR a dezvaluit numele celor cinci vedete care formeaza juriul semifinalelor Selectiei Nationale Eurovision 2019. Acestia sunt cei care vor decide cel mult cinci finalisti la finalul fiecarui spectacol, urmand ca alti doi sa fie alesi de public prin televot.

Virusul GRIPAL se raspandeste in Europa! Zeci de oameni MORTI! Ultimele date din Romania

Virusul gripal se raspandeste cu repeziciune in Europa. in Croatia s-au imosnavit peste 5. 000 de persoane, din care 15 au murit deja. Grecia si Serbia se lupta si ele cu virusul, neexistand.

Aproape un sfert dintre gospodariile din Romania nu-si pot plati facturile la energie. in alte state li se inlocuieste gratuit aparatura neperformanta

Un studiu realizat de Centrul pentru Studiul Democratiei CSD) arata faptul ca 23% din gospodariile din Romania sunt afectate de saracia energetica, adica intampina dificultati in a-si asigura nevoia de energie la costuri accesibile. Acelasi studiu prezinta si cateva masuri luate in tarile UE pentru protectia consumatorilor vulnerabili.

FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Incepand cu 1 ianuarie 2019, cea mai veche cula n. r. - in Oltenia, in trecut, casa fortificata a unui boier) din Romania, Cula Greceanu din judetul Valcea, a fost inchisa. in timp ce proprietarii sustin ca nu s-a platit chiria, iar autoritatile nu fac nimic pentru a o cumpara, seful administratiei judetene declara ca este vorba despre o cladire in litigiu si ca se vor gasi bani pentru a redeschide cula circuitului turistic si muzeal.

Patraru, text dur la adresa justitiei din Romania: Multe sentinte n-au absolut nicio legatura cu dreptatea, cu legile

Dragos Patraru a scris pe blogul personal un text critic la adresa justitiei din Romania, fiind de parere ca multe dintre sentintele date de judecatori nu au legatura cu dreptatea.

INCREDIBIL, dar adevarat: Trenurile din Romania au avut iNTARZIERI de SASE ANI in 2018 (VIDEO)

Sase ani intr-unul singur. Potrivit statisticilor, acesta este intarzierea totala a trenurilor din Romania pe parcursul intregului an 2018, informeaza B1 TV. Autoritatile se limiteaza doar la constatarea.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )