Libnet.ro
UNICEF

18:00

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,. continuă pe Wall-Street Ro

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din tara noastra - mai mare cu peste 50% decat in Bulgaria sau Serbia, potrivit Deloitte Romania Salariul minim brut din tara noastra depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, dar are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Conform companiei, rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, de 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%.

Investitie de 20 MIL. euro in Romania pentru cea mai mare retea de statii electrice

Enel X Romania anunta investitii de pana la 20 milioane euro in cel mai mare plan de infrastructura pentru mobilitatea electrica din tara.

Autovit.ro anunta discounturi de pana la 50% la autoturisme de Black Friday

Autovit. ro, cea mai mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si rulate, organizeaza cea de-a cincea editie de Black Friday, vineri, 16 noiembrie 2018, cu reduceri de pana la 50% pentru autoturisme, camioane si.

Black Friday in China: vanzari de 1 miliard de dolari in timp record

Black Friday se apropie si la noi, dar la chinezi e cea mai mare nebunie, avand in vedere noul record de vanzari. Poate ca Black Friday n-a ajuns in toata lumea, dar sigur a ajuns pe mai.

Cum va fi transformata cea mai mare unitate de primiri urgente din Regiunea de Nord-Est

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi va fi refunctionalizat dupa ce in capitala Moldovei va fi construit unul dintre cele trei spitale regionale din Romania.

Romanul care s-a prajit cel mai tare pe Black Friday si eMAG

Niciodata nu stii daca Black Friday e o ocazie de-a prinde produse la reducere sau de-a veni cu teorii ale conspiratiei. Cea mai noua, si mai frumoasa, are legatura cu eMAG. in fiecare an,.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )