Libnet.ro
UNICEF

21:02

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

NBA - Sondaj: Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din toate timpurile

Michael Jordan este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile, potrivit unui sondaj efectuat in randul a 127 de jucatori din liga profesionista nord-americana de baschet NBA) si publicat site-ul The Athletic, transmite AFP.

Toni Nadal despre cel mai dificil adversar al lui Rafael Nadal: Daca joaca bine, Novak Djokovic este mai greu de invins decat Roger Federer

Rafael Nadal este unul din personajele celor mai importante rivalitati din Era Open in ceea ce priveste numarul de partide disputate. A jucat de 53 de ori cu Novak Djokovic si l-a infruntat de 38 de ori pe Roger Federer. intr-un interviu acordat recent, Toni Nadal unchiul si fostul antrenor al lui Rafa) a vorbit despre cel mai dificil adversar al fostului lider mondial, precizand ca Djokovic este cel mai greu de invins atunci cand joaca bine.

VIDEOREPORTAJ Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra care a pus Rusia pe jar

Cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO in aceste zile este Marea Neagra. Fortele Navale Romane organizeaza cel mai amplu exercitiu militar al aliantei de pe flancul sud-estic - SEA SHIELD 19. Peste 2. 000 de militari, 20 de nave de lupta, elicoptere si avioane de vanatoare - o desfasurare de forte care a pus Rusia pe jar si a determinat-o sa se mobilizeze cu nave si sisteme de racheta in Marea Neagra. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

IN FEBRUARIE Exporturile Germaniei - cel mai semnificativ declin din ultimul an

Exporturile Germaniei au inregis-trat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, in februarie, acesta fiind cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, conform presei externe, citata de Agerpres. Exporturile au scazut cu 1,3% in februarie, comparativ cu luna precedenta, in timp ce importurile au inregistrat un recul de 1,6%, a anuntat, ieri, Oficiul Federal de Statistica Destatis). Economistii se asteptau la un declin de 0,5% al exporturilor si de 0,7% al importurilor. in ritm anual, valoarea exporturilor Germaniei a fost cu 3,9% mai ridicata decat in februarie 2018, totalizand 108,8 miliarde de euro 122,3 miliarde de dolari). Importurile au urcat cu 5,1% fata de februarie 2018, la 90,9 miliarde de euro, astfel incat excedentul comercial s-a situat la 17,9 miliarde de euro. Economistii sustin ca tensiunile comerciale globale, incertitudinile legate de Brexit si cererea mai slaba pentru produse industriale afecteaza econo-miile din intreaga lume. Pur si simplu se pare ca sunt prea multe crize in comertul global pentru ca sectorul exporturilor din Germania sa le sfideze pe toate, a comentat economistul Carsten Brzeski de la ING.

Cel mai longeviv cotidian din judetul Cluj si-a schimbat conducerea

Faclia de Cluj, cel mai vechi cotidian din judetul Cluj are incepand de luni o noua conducere. Cei 15 asociati ai Casei de Editura Napoca, societate care detine ziarul Faclia, reuniti in cadrul adunarii generale, l-au ales in functia de redactor sef pe Cosmin Puris iar in functia de redactor sef adjunct pe Cristian Focsanu.

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie in urma unui sondaj al jucatorilor din NBA

Nu mai putin de 127 de jucatori din NBA au participat la un sondaj in urma caruia Michael Jordan a fost desemnat cel mai valoros jucator din toate timpurile.

Cel mai spectaculos soi de magnolie care poate fi cultivat in Romania. Flori cresc mai mari chiar si decat bujorii

Magnolia grandiflora este cu siguranta cel mai spectaculos soi de arbust decorativ care a inceput sa apara si pe piata din Romania.

Cel mai spectaculos soi de magnolie care poate fi cultivat in Romania. Florile cresc mai mari chiar si decat bujorii

Magnolia grandiflora este cu siguranta cel mai spectaculos soi de arbust decorativ care a inceput sa apara si pe piata din Romania.

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3321 seconds )