Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de . continuă pe Playtech

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, isi incheie mandatul in Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi incheie mandatul in Romania. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca ministrul Bogdan Aurescu l-a primit pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun, fara a mentiona data de la care Zuckerman ar urma sa plece din Romania.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman isi incheie mandatul din Romania. Anuntul, facut de MAE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit luni, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun. Oficialul american s-a evidentiat printr-o relatie buna cu guvernarea liberala de la Bucuresti, dar si prin atacurile la adresa PSD, despre care nu s-a ferit sa spuna ca e condus de baroni rosii.

Radu Tudor: Bomba politica - Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se retrage dupa numai 2 ani!

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu l-a primit luni, 11 ianuarie 2021, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun. Ministrul Bogdan Aurescu a transmis aprecierea partii romane pentru activitatea ambasadorului Zuckerman, pe parcursul mandatului acestuia la Bucuresti, pentru implicarea dinamica in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic bilateral.

Adrian Zuckerman nu va mai fi ambasadorul SUA la Bucuresti. Luni a fost primit de Bogdan Aurescu, in vizita de ramas-bun

Adrian Zuckerman nu va mai fi ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti. Luni, acesta a fost primit de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, in vizita de ramas-bun. in timpul discutiilor, Aurescu a subliniat.

Ambasadorul SUA la Bucuresti isi incheie mandatul

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, astazi, la sediul Ministerului Afacerilor Externe MAE), pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vizita de ramas-bun.

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

DigiSport: FOTO Cine e atleta din Romania care ridica 50 de tone de greutati pe saptamana! Va concura la Jocurile Olimpice

Alina Rotaru, cea mai buna atleta din Romania la saritura in lungime are un regim draconic de pregatire in drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021.

Orasul din Romania pe care britanicii vor sa il viziteze in 2021. Toata presa a scris despre el

Chiar daca pandemia a impus restrictii de calatorie in 2020, inceputul anului 2021 fiind si el timid in aceasta privinta, acum exista totusi sperante de voiaj, ce, poate, in viitorul apropiat sa se transforme in normalitate. Ziarul The Independent recomanda noua orase alternative din Europa pentru a fi vizitate in acest an. Printre ele se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )