Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un Bitcoin, 40.000 de dolari, pentru prima oara: nu se astepta nimeni la aceasta premiera

Playtech Playtech,
Un Bitcoin, 40.000 de dolari, pentru prima oara: nu se astepta nimeni la aceasta premiera

Increderea oamenilor in monedele traditionale a fost exacerbata ieri, in timp dezastrului din SUA. in astfel de momente, amatorii de criptomonede au cel mai mult de castigat, iar Bitcoin. continuă pe Playtech

Mihai Nesu, miracol la inceput de 2021. Mananca singur, pentru prima oara de cand a paralizat

Marti seara, fundatia care ii poarta numele a transmis pe Facebook un video emotionant. Dupa aproape 10 ani de la teribilul accident, Mihai Nesu mananca singur. Mihai Nesu, miracol la inceput de 2021 in filmuletul postat pe Facebook, fostul fotbalist Mihai Nisu arata lumii ca dupa aproape 10 ani de la cumplitul accident, care l-a .

Crestere record: Moneda Bitcoin a depasit pentru prima data valoarea de 40.000 de dolari

Moneda virtualaBitcoin a depasit, joi, pentru prima data in istorie 40. 000 de dolari pe unitate. Totodata,capitalizarea totala a pietei criptomonedelor a depasit pentru prima oara 1. 000 de.

Pretul Bitcoin depaseste pentru prima data 40.000 de dolari

Pretul bitcoin a depasit joi 40. 000 de dolari, pentru prima data in istoria sa, beneficiind de optimismul pietelor legate de certificarea victoriei lui Joe Biden in Statele Unite si continuand cresterea spectaculoasa din ultimele saptamani, potrivit AFP.

Piata criptomonedelor a depasit pragul de un trilion de dolari pentru prima data Bitcoin, tranzactionat cu peste 38.000 de dolari

Bitcoin a depasit joi pretul de 38. 000 de dolari, ajutand piata criptomonedelor sa treaca de pragul de un trilion de dolari pentru prima data, relateaza CNBC.

Asaltul asupra Capitoliului: FBI ofera o recompensa de 50.000 de dolari pentru informatiile despre bombele artizanale

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA a difuzat imagini cu participanti la violentele de miercuri de pe Dealul Capitoliului pe retelele de socializare, in speranta de a obtine ajutor din partea publicului pentru identificarea acestora. FBI ofera de asemenea o recompensa de 50. 000 de dolari pentru informatii despre persoanele responsabile de aducerea celor doua bombe artizanale descoperite la Washington.

SUA inregistreaza pentru prima data peste 4.000 de decese zilnice asociate COVID-19

Statele Unite au inregistrat joi, pentru prima data, peste 4. 000 de decese zilnice asociate COVID-19, conform datelor Covid Tracking Project.

Bitcoin a depasit joi 40.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit joi 40. 000 de dolari pe unitate, atingand un nou maxim record, iar capitalizarea totala a pietei criptomonedelor a depasit pentru prima oara 1. 000 de miliarde de dolari.

Bitcoin a atins un nou maxim record

Bitcoin a depasit joi 40. 000 de dolari pe unitate, atingand un nou maxim record, iar capitalizarea totala a pietei criptomonedelor a depasit pentru prima oara 1. 000 de miliarde de dolari, transmite CNBC.

FBI ofera o recompensa de 50.000 de dolari pentru informatiile despre bombele artizanale descoperite in apropiere de Congres

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA a difuzat imagini cu participanti la violentele de miercuri de pe Dealul Capitoliului pe retelele de socializare, in speranta de a obtine ajutor din partea publicului pentru identificarea acestora, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )