Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bugetarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele SUA

Playtech Playtech,
Bugetarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele SUA

Este binecunoscut faptul ca unii bugetari ai Romaniei au salarii fabuloase. Unul dintre ei are un salariu mai mare chiar decat presedintele SUA, dar si de sase ori mai mult decat Klaus. continuă pe Playtech

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

Eclipsa de Luna marti noapte. Cum poate fi vazuta din Romania si care va fi cea mai spectaculoasa parte a fenomenului

O eclipsa partiala de Luna se va produce in noaptea de marti spre miercuri si va putea fi vizibila in totalitate in Romania, daca cerul este senin sau printre nori, anunta reprezentantii Observatorului Astronomic Vasile Urseanu. Cea mai spectaculoasa parte a fenomenului se va produce intre orele 23. 00 si 02. Eclipsa are loc exact la 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, pe 16 iulie 1969.

Stirile ProTV: Peste 600.000 de locuri de munca vor disparea din Romania. Domeniile cele mai afectate

Peste 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in urmatorii 10 ani. Asta arata un raport lansat recent.

Bugetarul de lux. Romanul care castiga de 10 ori mai mult decat Klaus Iohannis

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru pozitia pe care o.

Bugetarul care castiga mai mult decat Trump si de 10 ori cat presedintele Romaniei, cea mai buna dovada a putreziciunii actualului regim politic

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru pozitia pe care o ocupa, potrivit Ordinului Ministrului nr. 337 din 23 mai 2019. Probabil ca doar intamplarea a facut sa se ajunga la informatia aceasta. intrebarea este cate alte cazuri mai sunt, nedescoperite inca. Bugetarul Ovidiu Badea are venit lunar de 38. 000 de euro.

Tyson Fury: Sa ajuti la salvarea vietilor este un lucru mai important decat boxul

Pugilistul britanic Tyson Fury, fost campion mondial al greilor, spune ca un lucru mai important decat boxul este sa poti ajuta la salvarea unor vieti. Acesta a vorbit deschis, in mai multe discutii pe care le-a avut cu publicul in diferite orase din Marea Britanie, despre lupta sa personala cu depresia sau cu consumul de substante care creeaza dependenta.

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )