Libnet.ro
UNICEF

21:47

Bursa de pe Wall-Street, ingropata de Donald Trump: ce au patit actiunile din cauza presedintelui SUA

Playtech Playtech,
Bursa de pe Wall-Street, ingropata de Donald Trump: ce au patit actiunile din cauza presedintelui SUA

La mai putin de 24 de ore dupa ce a iesit din spital, Donald Trump a reusit sa ingroape actiunile de pe Wall Street printr-un anunt incendiar. in cazul in care ai crezut ca infectarea cu. continuă pe Playtech

Donald Trump a iesit din carantina pentru a-si saluta sustinatorii adunati in fata unui spital

Expertii in medicina critica decizia lui Donald Trump de a iesi din carantina cu masina pentru a-i saluta pe sustinatorii adunati in fata spitalului unde este internat din cauza Covid-19. Exista ingrijorari ca presedintele SUA i-ar fi pus in pericol de infectare pe agentii Secret Service aflati in autovehicul, potrivit Digi24.

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de.

Presedintele SUA, Donald Trump, a iesit din spital si s-a intors la Casa Alba. Ce le-a transmis sustinatorilor si adversarilor

Presedintele american Donald Trump a parasit luni seara, la ora locala 18:38 marti, ora 1:38 dimineata, ora Romaniei), clinica Walter Reed Medical Center, unde a stat internat timp de 3 nopti dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Scadere puternica pe Wall Street, dupa ce Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu palamentarii democrati referitoare la noul program de stimulare a economiei afectate de coronavirus pana dupa alegerile prezidentiale, transmite Reuters si News. ro.

Donald Trump a revenit la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba, dupa ce timp de trei zile a fost tratat de Covid-19 la Walter Reed Medical Center, si imediat ce a ajuns si-a scos masca sanitara pentru a poza inainte de a intra.

Donald Trump a anuntat ca se simte bine si ca va pleca din spital

Presedintele Donald Trump a anuntat ca se simte foarte bine si ca va pleca din spitalul militar unde a fost tratat pentru Covid-19, in pofida unui val de infectii declansat la Casa Alba cu numai patru saptamani inainte de alegeri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )