Libnet.ro
UNICEF

08:45

Care este planul Huawei pentru restabilirea relatiilor comerciale cu SUA

Adevărul Adevărul,
Care este planul Huawei pentru restabilirea relatiilor comerciale cu SUA

Compania chineza are un plan pentru a pune capat razboiului in care se afla cu presedintele american, Donald Trump, iar acesta ar putea incepe cu un dialog cu Departamentul de Justitie al SUA, conform fondatorului Ren Zhengfei. continuă pe Adevărul

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca.

Care este varsta la care creierul nu mai produce neuroni. Ce spun specialistii si care sunt noile cercetari

Oamenii de stiinta au descoperit recent ca exista semne ale neuronilor care se dezvolta chiar si in creierul adultilor cu varsta de cel putin 87 de ani. Pana acum, studiile aratau ca nu mai exista evolutie neuronala in ceea ce-i priveste pe adulti. Ce spun specialistii despre noile descoperiri si care sunt noile cercetari. La .

inca un caz de coruptie printre propunerile la Comisia Europeana: Candidatul Belgiei pentru functia de comisar european pe justitie este anchetat penal pentru spalare de bani

Didier Reynders, ministrul de externe al Belgiei si propunerea acestei tari pentru functia de comisar european pe justitie, se afla sub ancheta politiei, fiind acuzat de coruptie si spalare de bani, transmite Politico. eu care citeaza De Tijd. Procuratura de la Bruxelles a confirmat pentru Politico ancheta penala asupra lui Reynders, aceasta fiind in curs de desfasurare. Reynders este membru al grupului Renew Europe. Nu este singurul din acest grup politic, candidat la o functie de comisar european, care este acuzat de fapte de coruptie.

Orban: Ziua Pompierilor, dedicata celor care isi risca viata pentru a salva vieti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, intr-un mesaj de Ziua Pompierilor, ca aceasta zi este dedic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )