Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Playtech Playtech,
Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste . continuă pe Playtech

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Razboiul anului in muzica face victime colaterale. Dupa ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent, iubitul Antoniei si-a concediat si impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz. Alex Velea il are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz Cum Madalin Mosoiu a fost .

Top 5, cele mai performante banci din Romania: ING nu este nicaieri de gasit

In cazul in care te gandesti sa-ti tii banii intr-o banca performanta din Romania, un nou clasament iti face decizia mai usoara. Din pacate pentru ING, nu se afla in clasament. in.

Pachete de vacanta reduse cu pana la 40%, in cele mai populare locatii din Romania

In contextul noilor reguli impuse segmentului HORECA, o platforma de rezervari hoteliere vine in intampinarea turistilor si a hotelierilor din Romania cu oferte de vacanta reduse cu pana la 40%.

Guvernul german a descoperit cel mai nou obicei care ne poate salva de infectia cu COVID-19. Este gratuit si la indemana tuturor

Guvernul german a anutat in urma cu cateva zile o noua metoda prin care poti tine la distanta noul coronavirus. Desi acest obicei sanatos a mai fost abordat si in Romania, in practica, prea putina lume tine cont de el. Potrivit nemtilor, aerisirea frecventa a camerelor reduce considerabil contactarea acestui virus, el fiind inhalat atunci .

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

Cel mai mare targ de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timisoara, revine in format exclusiv online .

VIDEO Assassins Creed Valhalla, in sapte minute de gameplay: de ce ar putea fi cel mai spectaculos

Assassins Creed Valhalla se apropie cu pasi repezi de lansare, iar cel mai nou joc al francizei promite sa fie unul care iti taie respiratia. Mitologia nordica este una incredibil de vasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )