Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este femeia care a murit dupa ce a fost impuscata in timpul protestelor violente din SUA. Ce mesaj transmisese cu putin timp inainte de tragedie

Playtech Playtech,
Cine este femeia care a murit dupa ce a fost impuscata in timpul protestelor violente din SUA. Ce mesaj transmisese cu putin timp inainte de tragedie

Femeia care a fost impuscata fatal in timp ce sustinatorii lui Donald Trump au asaltat miercuri Capitolul SUA se numeste Ashli Babbitt, un sustinator puternic al presedintelui care a slujit in Fortele Aeriene ale Statelor Unite. Cum a ajuns sa fie impuscata de catre politisti Femeia care a murit miercuri, dupa ce a fost impuscata . continuă pe Playtech

Cine este barbatul cu care Oana Roman a petrecut Revelionul. Oare ce va zice Oana Zavoranu?!

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit inainte de Craciun, asa ca sarbatorile de iarna i-au prins separat pentru prima data in aceasta perioada. Chiar daca si in trecut relatia lor a suferit miscari tectonice, cei doi parteneri s-au reunit mereu in jurul bradului, de dragul copilului, dandu-si o noua sansa. De aceasta data, niciunul .

VIDEO O femeie a fost impuscata in Capitoliul american Ea este in stare critica

O femeie este in stare critica dupa ce a fost impuscata in piept in cladirea Capitoliului american, dupa ce suporterii lui Trump au intrat in cladire, relateaza The Guardian.

Cine era femeia ucisa la Capitoliu: partizana a lui Trump, fost militar, locuind in California

Femeia decedata miercuri dupa ce a fost ranita de glont in sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt si era o sustinatoare infocata a presedintelui Donald Trump care traia in sudul Californiei, au informat media americane citand familia ei, scrie Agerpres, preluand AFP. Femeia era Ashli Babbitt, care a fost militar timp de 14 ani si a efectuat patru desfasurari cu armata aerului americana, potrivit canalului de televiziune KUSI care a discutat cu sotul ei. Ashli Babbitt, care deocamdata nu a fost identificata oficial de politie, traia in regiunea San Diego, in sudul Californiei, cu sotul sau care a descris-o ca o partizana hotarata a presedintelui Trump. in ce il priveste, el nu a mers la Washington pentru a manifesta.

Cine este medicul de la Gaesti care nu ar vrea sa piarda niciun vaccin anti Covid

Marti, centrul de vaccinare de la spitalul Gaesti a fost in centrul atentiei, iar managerul spitalului, conferentiar universitar dr. Laurentiu Belusica, a ajuns vedeta retelelor de socializare dupa ce a dorit sa vaccineze si alte persoane in afara cadrelor medicale. Dr Belusica a declarat marti seara ca a propus aceasta solutie in situatia in care ar fi ramas doze care ar fi fost aruncate, dar ca nu a fost cazul si au fost vaccinate doar cadre medicale conform protocolului.

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor Romania 2021

Dan Cruceru a parasit proiectul Survivor in detrimentul familiei, a detaliat acesta, iar locul sau a fost cupat rapid. Cine este Daniel Pavel? Barbatul va fi la carma celei mai asteptate provocari din 2021. Cine este noul prezentator al Survivor Romania 2021? Detalii despre Daniel Pavel Survivor Romania se apropie cu pasi repezi. Noul sezon .

O asistenta a murit dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul

O asistenta a murit la scurt timp dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul, cititi in articolul de mai jos. O asistenta a decedat a doua zi dupa ce a fost vaccinata anti-COVID. Familia asteapta autopsia O asistenta din Portugalia a murit la doua zile dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistenta .

Evenimentul care i-a adus sfarsitul. Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat la o petrecere

Sambata noaptea un tanar, in varsta de 22 de ani, si-a gasit sfarsitul. Barbatul a fost injunghiat la o petrecere care a avut loc in comuna Dumbrava, din judetul Prahova. Principalul suspect a fost.

Cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

S-a aflat cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeti in articolul de mai jos. Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toata planeta Lumea a aflat cine este, de fapt, barbatul cu coarne care a intrat cu forta .

Cine este noua iubita a lui Harry Styles?

Harry Styles are o noua iubita la inceput de 2021. Nu s-a indragostit de vreo fata oarecare, ci de o celebra actrita de la Hollywood, cu 10 ani mai mare decat el. Iata despre cine este vorba.

Decizie zguduitoare luata de autoritati. Cine sunt pacientii care vor fi lasati sa moara acasa. Ambulantele au interzis sa-i transporte la spital

Pandemia de COVID-19 atinge cote maxime in anumite tari ale lumii, printre care si SUA. De curand, autoritatile din Los Angeles au decis sa recurga la masuri extreme, dupa ce spitalele din acest oras sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac fata. Astfel, persoanele care din diverse motive ajung sa fie in stare critica, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )