Libnet.ro
UNICEF

00:06

CORONAVIRUS |SUA: Vanzarile din comertul electronic a crescut cu 49% in aprilie

B1 B1,
CORONAVIRUS |SUA: Vanzarile din comertul electronic a crescut cu 49% in aprilie

Retailerii online inregistreaza vanzari asemanatoare Black Friday, din cauza impactului pandemiei de coronavirus asupra afacerii lor, comertul electronic din SUA crescand cu 49% in aprilie, comparativ cu. continuă pe B1

Coronavirus: SUA acuza China ca incearca sa pirateze cercetarea privind producerea unui vaccin

Politia federala americana a difuzat miercuri un avertisment oficial care ii avertizeaza pe cercetatorii americani care lucreaza la elaborarea unui vaccin si tratamente pentru noul coronavirus impotriva incercarilor Chinei de a pirata rezultatele cercetarii lor, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Pandemia musca din comertul extern

Mihai Ionescu: Am propus premierului masuri economice pentru faza a doua a crizei * Exporturile extra-UE au scazut cu 58,1%, in prima parte a lunii mai * Deficitul comercial s-a adancit, in trimestrul intai al anului in curs Criza provocata de pandemia Covid 19 a contaminat si sectorul comertului extern, in ultima perioada scaderile din domeniu fiind semnificative.

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )