Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Playtech Playtech,
Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump . continuă pe Playtech

Noi detalii despre starea lui Donald Trump, dupa ce a fost internat in spital. Presedintele SUA e tratat cu Remdesivir: Sunt bine, cred! Va multumesc tuturor

Presedintele SUA se simte foarte bine si a inceput tratamentul cu Remdesivir, a anuntat medicul sau. Vestea vine in contextul in care vineri, la nici 24 de ore de la momentul cand confirma ca a fost.

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, despre tratamentul luat de Donald Trump pentru COVID-19: iti trebuie mult curaj sa ii dai presedintelui asa ceva

EXCLUSIV Unul dintre tratamentele pe care medicii il administreaza presedintelui SUA, Donald Trump, in speranta de a-i ameliora simptomele dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19 este o combinatie.

Ce avere are presedintele american Donald Trump

Donald Trump, infectat recent cu noul coronavirus,continua sa fie unul dintre cei mai bogati americani, iin ciuda faptului ca pandemia de coronavirus a lovit puternic in afcerile sale, asa cum arata noile.

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

VIDEO: Donald Trump a fost externat, dupa trei zile petrecute in spital El si-a scos masca pentru a fi fotografiat

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat dupa trei zile petrecute in spital si s-a intors la Casa Alba. Imediat ce a ajuns, Trump si-a scos masca, intr-un moment regizat, pentru a fi fotografiat de jurnalisti. El si-a pus masca in buzunar si asa a intrat in cladire, desi, oficial, inca este bolnav de COVID-19, potrivit NBC.

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Donald Trump, criticat de medici dupa ce a parasit spitalul pentru a-si saluta sustinatorii, desi este infectat cu coronavirus

Presedintele Donald Trump a parasit duminica pentru scurt timp camera de spital de la Centrul Medical Militar National Walter Reed, unde este tratat pentru Covid-19, pentru a trece pe langa un grup de.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )