Libnet.ro
UNICEF

13:15

Curs valutar BNR, marti, 7 ianuarie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul, dupa criza dintre SUA si Iran

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, marti, 7 ianuarie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul, dupa criza dintre SUA si Iran

Criza Americano-Iraniana poate influenta considerabil , atat cursul valutar, la nivel mondial, cat si instrumentele financiar-bancare. Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru marti, 7 ianuarie. Iata care sunt cotatiile pentru azi si care este evolutia din ultimele zile ale monedelor de circulatiei. Tot aici poti vedea situatia in care se . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR luni, 6 ianuarie. Ce se intampla cu euro in comparatie cu lira sterlina, la inceputul saptamanii

Banca Nationala a Romaniei BNR) va emite un nou curs valutar, pentru luni, 6 ianuarie, la ora 13:00. De Boboteaza, romanii pot afla valoarea la care vor putea cumpara sau vinde moneda de circulatie europeana. Veti putea afla cat costa astazi si un dolar, o lira sterlina sau un cotatia pentru francul elvetian. Curs valutar .

Curs valutar. Leul se apreciaza in fata euro

Leul s-a apreciat marti in fata monedei euro, care a fost cotata de Banca Nationala a Romaniei la 4,7750 lei pe euro, in scadere cu 0,10 bani sau 0,02% fata de cotatia de luni, care a fost de 4,7760 lei.

CURS VALUTAR. Leul s-a apreciat in raport cu euro si dolarul american

Leul s-a apreciat luni in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7760 lei, in scadere cu 0,29 bani -0,06%) fata de cotatia din sedinta anterioara, cand moneda unica europeana valora 4,7789 lei.

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 6-12 IANUARIE 2020. Weekendul va fi obositor dar productiv pentru Tigru

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 6-12 IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Racii isi extind cunoasterea

Orientarile principale din horoscopul Racului in luna ianuarie 2020 sunt preocuparea fata de sanatate, transformari profunde in legaturi de amicitie, largirea orizonturilor tale inclusiv printr-o calatorie, strafulgerari intuive auspicioase, intaietatea acordata spiritualitatii, o viata amoroasa iesita din rutina cotidiana, si una profesionala guvernata de ambitie si ingeniozitate.

MIHAI VOROPCHIEIVICI anunta runele pentru ianuarie 2020: Vesti cumplite pentru aceste ZODII

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea din 5 ianuarie de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Gemenii isi indreapta mintea si inima catre viziuni si idealuri inaltatoare

In horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2020 se evidentiaza fortificarea parteneriatelor de tot felul, o orientare spirituala a existentei, o activitate sociala de bun augur, sansa sa te deschizi unei perspective foarte largi despre lume, o viata amoroasa calauzita de seriozitate, si una profesionala bogata in oportunitati.

Horoscop saptamana 6-12 ianuarie 2020. E un moment foarte important in viata Gemenilor

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 6-12 ianuarie 2020; in aceasta saptamana vor avea loc Luna plina in Rac si cu eclipsa lunara, Uranus iese din retrograd dar si celebra conjunctie dintre doi mari grei indepartati Saturn-Pluto 2020. Suntem pregatiti ? Exista o presiune astrala care transmite : acum ori niciodata ! Este timpul sa dam startul cu adevarat pentru acest an.

Horoscop DRAGOSTE pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Acum ori niciodata pentru Capricorni!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Urmeaza o saptamana bogata in evenimente astrale. Luna plina in Rac si eclipsa lunara, Uranus iese din retrograd. Sa nu uitam de celebra conjunctie dintre doi mari grei indepartati Saturn-Pluto 2020. Esti pregatit? Exista o presiune astrala care transmite: acum ori niciodata! Este timpul sa dam startul cu adevarat pentru acest an.

HOROSCOP Arhanghelul Mihail pentru 6 IANUARIE 2020. Taurii sunt ajutati sa isi rezolve problemele ce tin de control

Iata pentru LUNI 6 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )