Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, comparat cu Hitler: Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani

Playtech Playtech,
Donald Trump, comparat cu Hitler: Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani

Intr-o perioada foarte tensionata din istoria recenta a SUA, Cristian Tudor Popescu a reactionat la practicile lui Donald Trump din ultimele zile, comparandu-l cu Hitler. in ultimele 24 de. continuă pe Playtech

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

CTP:Acesta este terorism la nivel de stat. Trump vrea sa transforme America in Reich-ul de o mie de ani

Cristian Tudor Popescu a comentat evenimentele de la Washington, cand confirmarea in functia de presedinte a lui Joe Biden a fost intrerupta de sustinatorii lui Trump care au luat cu asalt Captioliul. Vrea sa transforme America in Reich-ul pentru o mie de ani, spune gazetarul.

Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai ferit de cuvinte si l-a comparat pe Donald Trump cu Hitler, dupa ce sustinatorii liderului de la Casa Alba au intrat in cladirea Capitoliului, pentru a protesta impotriva.

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de.

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Ce tara il vrea dupa gratii

Donald Trump va avea de dat niste raspunsuri pentru evenimentele de ieri din Washington DC, scrie presa de peste ocean. in acelasi timp, pe numele lui Donald Trump a fost emis un mandat de arestare. Mandatul a fost emis de Iran, in urma evenimentelor ce au dus la moartea Generalului Qassim Soleimani. Iran il vrea .

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald .

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, in urma atacului de la Capitoliu. Liderul ar avea probleme psihice

Donald Trump ar putea fi suspendat din functia de presedinte al Statelor Unite, chiar daca mai are doar doua saptamani de mandat. O parte dintre membrii cabinetului lui Donald Trump discuta despre.

Traian Basesc, acuzatii fara precedent la adresa lui Donald Trump dupa protestele din SUA: Un om politic marunt, bolnav de egoism si putere

In urma amplelor proteste care au loc in aceste momente in SUA, politicienii romani sunt si ei socati de ce se intampla in cea mai puternica tara din lume, aratand cu degetul spre fostul presedinte, Donald Trump. Unul dintre cei care a criticat vehement scenele violente de la Washington este Traian Basescu, care il acuza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )