Libnet.ro
UNICEF

12:46

Donald Trump, criza de nervi in conferinta. A plecat in mijlocul dialogului cu jurnalistii

Playtech Playtech,
Donald Trump, criza de nervi in conferinta. A plecat in mijlocul dialogului cu jurnalistii

Donald Trump s-a retras de la o conferinta de presa dupa ce a fost pus la zid de reporteri pentru ca distribuie pe Twitter clipuri cu informatii de la medici falsi. Donald Trump, pus la zid de jurnalisti. Presedintele SUA, bombardat cu acuzatii Donald Trump s-a enervat si a plecat din fata reporterilor in timp . continuă pe Playtech

Donald Trump, pus la zid de reporteri. Liderul de la Casa Alba s-a enervat si a refuzat sa mai faca declaratii

Presedintele Statelor Unite a plecat de la o conferinta in care a fost pus la zid de reporteri. Donald Trump s-a enervat la conferinta de presa, dupa ce a fost criticat ca distribuie pe Twitter clipuri cu informatii de la medici falsi.

Donald Trump nu a vorbit cu Vladimir Putin despre cazul recompenselor oferite talibanilor afgani

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, miercuri, ca nu a discutat deloc cu omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, despre acuzatiile privind presupusele recompense acordate de Moscova insurgentilor talibani afgani pentru uciderea unor militari americani, potrivit Mediafax.

Donald Trump spune ca nu l-a confruntat niciodata pe Vladimir Putin pe tema presupuselor recompense oferite de Rusia talibanilor pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Presedintele Donald Trump a explicat ca nu l-a chestionat niciodata pe omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, cu privire la rapoartele serviciilor de informatii din SUA, care arata ca Moscova ar fi platit.

Donald Trump regreta adesea, prea adesea ca a postat anumite tweeturi

Donald Trump, care a condus tara in cei patru ani de mandat de pe Twitter, inventand astfel presedintia Twitter, ar putea sa nu mai revina pe reteaua de socializare dupa ce pleaca de la Casa Alba .

Miscarea QAnon: cine sunt conspirationistii care lupta pentru realegerea lui Donald Trump

QAnon este o teorie a conspiratiei de extrema dreapta care sustine ca puteri oculte comploteaza impotriva lui Donald Trump si a SUA. Pornita de pe forumurile internetului ascuns si propagata pe retelele sociale mari de adepti numiti concomitent credinciosi, soldati digitali si cercetatori, miscarea a gasit o nisa in Partidul Republican, iar adeptii sai au aparut la marsurile lui Trump si la Casa Alba.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )