Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Playtech Playtech,
Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald . continuă pe Playtech

Donald Trump a semnat un ordin executiv vizand interzicerea tranzactiilor cu opt aplicatii chinezesti

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv vizand interzicerea tranzactiilor cu opt aplicatii chinezesti, intre care serviciile de plati online Alipay si WeChat Pay.

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Sute de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, au patruns, miercuri, cu forta in Camera Reprezentantilor si in Senatul SUA. Din aceasta cauza, rocedura de validare a rezultatului scrutinului prezidential a fost intrerupta, iar fortele de ordine au trbuit sa intervina de urgenta.

Mesajele lui Donald Trump care au declansat anarhia la Washington. Sustinatorii presedintelui in functie al SUA au luat cu asalt cladirea Capitoliului si au atacat fortele de ordine

Mii de sustinatori ai lui Donald Trump au incalcat perimetrele de securitate ale cladirii Congresului american, fortand intrarea, in timp ce parlamentarii se intruneau pentru a confirma victoria lui.

Donald Trump, apel la protestatari sa evite violentele: Ramaneti pasnici

Presedintele inca in functie al SUA, Donald Trump, face apel la miile de protestatari care au inconjurat sediul Congresului SUA sa fie pasnici si sa evite violentele.

Tensiuni la Washington: Donald Trump forteaza schimbarea rezultatului alegerilor prezidentiale. Demonstratii in apropierea Casei Albe (VIDEO)

Situatia devine tensionata in capitala Statelor Unite. Sustinatorii lui Donald Trump s-au strans la Washington, dupa ce presedintele american in exercitiu le-a cerut sa participe la demonstratiile organizate.

ASTAZI Donald Trump confirma ca va lua cuvantul la Washington in fata simpatizantilor sai

Presedintele american, Donald Trump, a confirmat ca va vorbi astazi la Washington in fata simpatizantilor sai pe care i-a indemnat sa manifesteze in aceeasi zi in care Congresul va oficializa infrangerea lui la prezidentiale.

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Poate fi Donald Trump inculpat dupa convorbirea in care cere gasirea voturilor pentru victorie in statul Georgia?

A incalcat presedintele american in exercitiu Donald Trump legislatia privind fraudele electorale cand i-a solicitat intr-o convorbire telefonica secretarului de stat al Georgiei sa-i gaseasca 11. 870 de voturi care i-ar fi permis sa castige alegerile din acest stat traditional republican? Poate fi inculpat Trump?.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )