Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Playtech Playtech,
Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Donald Trump este primul presedinte care scrie istorie in SUA, fiind pus de doua ori sub acuzare pe parcursul unui mandat. Acesta a fost gasit vinovat de Camera Reprezentantilor pentru incitare la insurectie, in data de 6 ianuarie, in urma protestelor violente lansate asupra Capitoliului. Mesajul lui Donald Trump a fost transmis catre presa Majoritatea . continuă pe Playtech

Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare! Congresul SUA a votat articolul care-l face pe presedinte raspunzator pentru incitare la insurectie

Camera Reprezentantilor din Congresul american s-a reunit la ora locala 9 ora 16, ora Romaniei) si, la capatul unei sedinte de aproape 8 ore, l-a pus sub acuzare pe presedintele Donald Trump pentru incitare la insurectie, in urma evenimentelor de saptamana trecuta, de la Capitoliu. Deschidera dezbaterilor a fost facuta de sefa Camerei, democrata Nancy Pelosi, care l-a numit pe presedintele in exercitiu un pericol grav si iminent pentru America.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de.

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a presedintelui Trump pentru incitarea violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor a decis punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump, acuzat de Partidul Democrat ca ar fi incitat la violenta participantii la mitingul soldat cu asaltul asupra Capitoliului pe 6 ianuarie.

SUA: Congresul incepe dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a presedintelui Trump

Congresul SUA a inceput miercuri dimineata dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu Donald Trump, acuzat ca a incurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morti.

Ce inseamna impeachment si ce sanse sunt ca procedura declansata impotriva lui Donald Trump sa treaca si de Senatul american

Camera Reprezentantilor a votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Astfel,Donald Trump devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru incitare la insurectie in contextul violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului american dezbate miercuri motiunea de punere sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump. Este pentru a doua oara cand Trump este.

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump.

Melania Trump, mesaj de adio de la Casa Alba: Violenta nu este acceptabila. De ce se declara dezamagita

Site-ul Casei Albe a publicat luni un mesaj de adio al Melaniei Trump adresat americanilor, in contextul in care sotia lui Donald Trump se pregateste sa-si incheie rolul de prima-doamna.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )