Libnet.ro
UNICEF

08:45

Elon Musk, in razboi cu Mark Zuckerberg: cum l-a scos responsabil de dezastrul din SUA

Playtech Playtech,
Elon Musk, in razboi cu Mark Zuckerberg: cum l-a scos responsabil de dezastrul din SUA

Conflictul dintre Elon Musk si Mark Zuckerberg este departe de a fi o noutate, dar a culminat in urma cu cateva zile, in contextul dezastrului din SUA, cand protestatari pro-Trump au luat cu. continuă pe Playtech

Elon Musk, cel mai bogat om din lume? il va detrona pe Jeff Bezos de la Amazon?

Elon Musk, creatorul Tesla si SpaceX, este pe cale sa devina cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari. il va detrona pe Jeff Bezos, fondator al companiei Amazon? .

Top 5 predictii facute de Elon Musk despre roboti, spatiu si viitorul omenirii

Elon Musk este considerat unul dintre cei mai important vizionarsi antreprenoralsecolului XXI. Acestaa dezvoltat de-a lungul timpului afaceri care l-au facutmultimiliardar, de la Paypal,.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, desi in urma cu un an era de 7 ori mai sarac

Elon Musk a avut un an incredibil. Sigur, toti am avut un an diferit, dar la el se vede fix in valoare. Si valoarea lui e acum cea mai mare din lume. L-a depasit astfel pe Jeff Bezos, fondatorul.

De ce a murit Nevada Alexander Musk, primul copil al miliardarului Elon Musk. O poveste mai putin cunoscuta

Elon Musk 49 de ani), fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, este unul dintre cele mai controversate persoane din viata publica. A fost casatorit de doua ori, dupa ca.

Cum arata Maye Musk, mama miliardarului Elon Musk. Fostul fotomodel si-a pastrat frumusetea naturala chiar si la 70 de ani

Maye Musk este mama celebrului Elon Musk, fondatorul Tesla. Femeia in varsta de 72 de ani a profesat ca model timp de 5 decenii. De-a lungul timpului a aparut pe copertele celor mai cunoscute reviste de fashion din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )