Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fiica lui Liviu Dragnea, impiedicata sa-si termine studiile in SUA. Unde se afla Alexandra acum

Playtech Playtech,
Fiica lui Liviu Dragnea, impiedicata sa-si termine studiile in SUA. Unde se afla Alexandra acum

Fiica lui Liviu Dragnea trage de pe urma actiunilor tatalui sau. Aceasta este acum impiedicata sa mai revina la studii din cauza interdictiei in Statele Unite ale Americii. Unde se afla Alexandra acum si care mai este situatia tinerei care si-a facut deja o viata departe de Romania? Fiica lui Liviu Dragnea nu mai poate . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor. Ce l-a dus pe fostul sef PSD la inchisoare, potrivit unui fost sef SPP

Un fost sef SPP a dezvaluit, pe contul personal de Facebook, care ar fi fost de fapt motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la inchisoare. Dumitru Iliescu sustine ca fostul lider PSD ar fi fost condamnat din cauza legaturilor cu Rusia si China. Fost sef SPP: Liviu Dragnea ar fi fost victima americanilor Executarea .

Din celula de la Rahova, Liviu Dragnea se plange judecatorilor ca informatiile din serialul Valiza cu documente s-au scurs de la DNA

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care in prezent executa la penitenciarul Rahova o sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Angajarilor fictive la Directia de Protectia Copilului Teleorman, a deschis in iulie 2019 un proces la Curtea de Apel Bucuresti.

Termen in dosarul lui Liviu Dragnea in care a dat in judecata Inspectia Judiciara

Curtea de Apel Bucuresti a emis termen de judecata pentru data de 6 noiembrie in dosarul lui Liviu Dragnea in care fostul presedinte PSD a dat in judecata Inspectia Judiciara pentru anularea unei rezolutii ce viza procurorul de caz din dosarul TelDrum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )