Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr. Pink. De ce nu mai poate veni in Romania

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr. Pink. De ce nu mai poate veni in Romania

A curs multa cerneala, de-a lungul timpului, despre Monica Gabor, inca de pe vremea cand era maritata cu Irinel Columbeanu. Acum, se pare ca tinerei ii merge din ce in ce mai bine. Se afla in America, alaturi de noul iubit, Mr. Pink. Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr. continuă pe Playtech

Irinel Columbeanu, TURBAT DE FURIE! Monica Gabor S-A MARITAT in SECRET cu MILIARDARUL Mr. Pink! (FOTO)

Dupa o relatie de aproape 10 ani, Monica Gabor 32 de ani) si milionarul chinez Mr. Pink 39 de ani) s-au cununat civil in secret, la jumatatea lunii iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles.

Monica Gabor s-a casatorit cu afaceristul chinez Mr. Pink

Monica Gabor 32 de ani), fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, s-a casatorit cu afaceristul chinez Mr. Pink, dupa o relatie de aproape un deceniu, potrivit Libertatea.

BOMBA inceputului de an: Monica Gabor S-A CASATORIT, in SECRET! Dar stai sa vezi CINE este SOTUL VEDETEI

S-au casatorit in mare secret. Monica Gabor si Mr. Pink, caci despre ei este vorba, si-au unit destinele in America, intr-un cadru restrans, totul fiind tinut secret pana in acest moment, cand tatal.

Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor. Cutremurator cum a ajuns sa arate barbatul din cauza bolilor

Vacanta celor doua surori, Ramona si Monica Gabor, se pare ca a fost intrerupta brusc, motivul fiind starea de sanatatea tatalui lor, Emil Gabor. Starea in carese afla Emil Gabor s-agravat si asta a dezamagit-o pe Ramona. Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor Ramona si Monica Gabor locuiesc departe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )