Libnet.ro
UNICEF

13:00

Joe Biden trebuie sa isi pregateasca inmormantarea. Presedintele SUA are 6 zile la dispozitie

Playtech Playtech,
Joe Biden trebuie sa isi pregateasca inmormantarea. Presedintele SUA are 6 zile la dispozitie

In urma cu o luna, America a ales Joe Biden pentru a fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Primul lucru pe care il va face dupa instalarea la Casa Alba? isi va organiza inmormantarea. Una dintre prioritatile din mandat: pregatirea inmormantarii sale Bradley Blakeman, asistentul fostului presedinte George W. Bush, sustine ca toate detalii . continuă pe Playtech

Joe Biden: ii cer lui Trump sa apere Constitutia. Democratia noastra este sub asediu

Presedintele ales al SUA, Joe Biden a solicitat manifestantilor sa se retraga si sa lase democratia sa lucreze. Mai mult, Biden i-a cerut lui Donald Trump sa apere Constitutia, care in acest moment este sub asediu subliniind ca tot ce are mai sfant acum America trebuie protejat.

E oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii

Este oficial. Joe Biden a fost validat de Congres drept presedinte al Americii, in timp ce Donald Trump a devenit istorie, respectiv cel de-al 45-lea presedinte al SUA. in ciuda protestelor violente din America, Joe Biden a fost validat in functia de presedinte al SUA Joe Biden a fost validat de Congres devenind oficial presedintele .

Joe Biden, despre violentele izbucnite in Washinghton: Democratia este sub asalt, nu am mai vazut asa ceva in vremurile moderne il cer presedintelui Trump sa apere constitutia si sa solicite incetarea acestui asediu

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat in urma violentelor care au izbucnitin Washinghton DC, dupa ce mai multi sustinatori ai lui Donald Trump au fortat intrarea in cladirea.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

Congresul SUA va certifica astazi victoria lui Joe Biden

Congresul SUA se reuneste, miercuri, pentru a confirma victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale, in timp ce suporterii lui Donald Trump protesteaza la Washington, transmite BBC, citat de g4media.

SUA: George W. Bush va asista la depunerea juramantului de catre Joe Biden

Fostul presedinte republican al SUA George W. Bush va asista pe 20 ianuarie la depunerea juramantului de catre Joe Biden, a anuntat ieri purtatorul sau de cuvant, Freddy Ford, conform AFP.

Cand va avea loc ceremonia de investire a lui Joe Biden

Joe Biden a fost desemnat castigatorul alegerilor prezidentiale din SUA, in urma scrutinului din noiembrie 2020, la aproximativ 7 milioane de voturi diferenta. Candidatul democrat a trecut si de etapa voturilor.

Joe Biden, validat de Congres drept presedinte al SUA, in ciuda protestelor violente de la Washington. Reactia lui Donald Trump

La capatul unei reuniuni istorice, democratul Joe Biden a fost validat in Congres drept cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite.

Joe Biden confirma nominalizarea lui Merrick Garland pentru postul de ministru al justitiei Lupta impotriva rasismului in politie si alternative la incarcerare, printre proiectele posibilului succesor al lui Barr

Presedintele-ales Joe Biden a confirmat joi ca l-a ales pe judecatorul Merrick Garland, considerat un progresist moderat, sa conduca influentul Minister american al Justitiei, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )