Libnet.ro
UNICEF

06:30

Maneaua lui Florin Salam e preferata lui Snoop Dogg. Ce a postat rapperul american, in plin scandal in SUA

Playtech Playtech,
Maneaua lui Florin Salam e preferata lui Snoop Dogg. Ce a postat rapperul american, in plin scandal in SUA

In plin scandal in Statele Unite ale Americii, celebrul rapper si actor american, Snoop Dogg, se distreaza. Si nu oricum, ci pe ritmuri de manele, pe o piesa a manelistului roman Florin Salam. Maneaua lui Florin Salam e preferata lui Snoop Dogg Snoop Dogg a lasat deoparte evenimentele din SUA si s-a refugiat in muzica. continuă pe Playtech

Ce i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg. Comentariul sau a starnit multe reactii

Snoop Dogg a starnit un val de reactii dupa ce, recent, s-a postat pe Instagram fumand trabuc si miscandu-se pe maneaua lui Florin Salam, Acum Dupa Pandemie Nici Lumea Nu Va Mai Stie. Snoop Dogg a primit multe comentarii, in special in limba romana, dar nici insusi artisul caruia ii apartine piesa, Florin Salam, nu .

Snoop Dogg se relaxeaza pe manele cantate de Florin Salam

Celebrul artist rapp american, Snoop Dogg, s-a filmat in timp ce asculta o manea cantata de Florin Salam. Clipul a fost postat pe contul sau oficial de instagram. Fanii din Romania i-au scris sute de comentarii, cantaretului, iar postarea a strans peste un milion e vizualizari.

De la Snoop Dogg la Snoop Lion Iliescu. Nu esti tu cand ti-e pofta de Salam

Rapperul Snoop Dogg a postat pe contul sau de Instagram o inregistrare video in care apare fumand in timp ce asculta o melodie interpretata de Florin Salam. Maneaua ascultata de artistul american se numeste Smecherilor de carton.

Snoop Dogg s-a filmat in timp ce asculta o manea. Reactiile romanilor: Un Rege asculta alt Rege VIDEO

Rapperul Snoop Dogg a postat pe Instagram un video in care asculta o melodie cantata de Florin Salam. Postarea artistului a strans zeci de comentarii de la romanii entuziasmati ca starul american asculta manele.

Snoop Dogg s-a filmat in timp ce asculta manele romanesti

Rapperul american Snoop Dogg a postat pe Instagram un video in care asculta o manea romaneasca, cantata de Florin Salam.

Imagini virale cu Snoop Dogg. Celebrul rapper petrece pe manele de la Florin Salam (VIDEO)

Snoop Dogg 49 de ani) este fan Florin Salam. Celebrul rapper s-a filmat in timp ce fuma si asculta un live al manelistului. Videoclipul a devenit rapid viral in online. Adunity_105640 Snoop Dogg,.

Reactia lui Florin Salam, dupa ce rapperul Snoop Dogg s-a filmat in timp ce asculta o manea: Multumesc, Regele Meu!

Rapperul Snoop Dogg49 de ani) a socat internetul dupa ce s-a filmat in timp ce asculta un live al manelistului Florin Salam. Artistul roman a avut o reactie uluitoare la vizualizarea imaginilor cu celebrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )