Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meghan Markle, veste teribila, primita chiar acum. A patit-o din cauza plecarii in SUA

Playtech Playtech,
Meghan Markle, veste teribila, primita chiar acum. A patit-o din cauza plecarii in SUA

Meghan Markle a ratat oficial sansa de a devenit cetatean al Marii Britanii din cauza plecarii in SUA. Era nevoita sa locuiasca in Regatul Unit timp de trei ani inainte de a solicita cetatenia si de a se califica legal pentru un pasaport britanic. Veste pentru Meghan. A ratat sansa de a deveni cetatean britanic . continuă pe Playtech

Familia Duduianu, ghinion dupa ghinion. Ce a patit chiar acum fiul lui Emi Pian, este uluitor

Familia Duduianu intampina ghinion dupa ghinion. Ce a patit chiar acum fiul lui Emi Pian, este uluitor. Ce a patit Aly este strigator la cer. inca un necaz in familia Duduienilor. Ce a patit Aly, fiul lui Emi Pian Este ghinion teribil in familia lui Emi Pian dupa ce fiul celebrului interlop, Aly, a facut .

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

Gina Pistol are probleme de sanatate?! Ce s-a intamplat chiar acum, inainte sa nasca

Gina Pistol si Smiley urmeaza sa devina parinti pentru prima oara in luna februarie a acestui an. Desi fericirea ii invaluie in prezent, pare-se ca ceva mai putin bun tot trebuie sa se strecoare in fericirea lor. Prezentatoarea TV se confrunta cu probleme de sanatate specifice femeilor insarcinate, care ii dau mari batai de cap.

A ajuns la fundul sacului? Meghan Markle a cheltuit pe haine, in 2020, doar un sfert din suma alocata garderobei in 2019

De cand a devenit sotia Printului Harry, acum doi ani, Meghan a facut parada de tinute de top, semnate de branduri precum Dior, Givenchy, Prada si Chanel, la care a accesorizat un numar impresionant de bijuterii costisitoare. insa, de cand a parasit familia regala britanica si s-a mutat in SUA, fosta actrita a facut o schimbare simtitoare in garderoba sa.

Meghan Markle si printul Harry spera ca in 2021 sa se impace cu familia regala

2020 fost anul schimbarilor pentru ducii de Sussex. Harry si Meghan au decis sa iasa din familia br.

Se da gratis la Digi chiar acum: anuntul momentului pentru romani

Daca vrei sa profiti de o oferta excelenta, acum la inceputul anului, Digi |RCS-RDS a venit cu anuntul deosebit. Digi |RCS-RDS promite tuturor clientilor doua luni de continut premium.

Vestea diminetii la eMAG: telefoane Samsung, Huawei si laptopuri la preturi infime. Se cumpara fara regrete chiar acum

EMAG are o categorie speciala in care sa te uiti de ce ai nevoie. Un telefon, un laptop? La fix. Sunt la preturi bune acum. in cazul in care vrei sa prinzi ceva la pret mic de la eMAG, cea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )