Libnet.ro
UNICEF

17:15

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Playtech Playtech,
A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a . continuă pe Playtech

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

VIDEO Rockerul Eddie Van Halen a murit la 65 de ani

Rockerul Eddie Van Halen, chitarist si membru fondator al uneia dintre cele mai de succes formatii rock numita dupa el si fratele sau tobosar, a murit de cancer, a anuntat pe Twitter fiul sau. Avea 65 de ani, relateaza Reuters.

Eddie Van Halen, chitarist si fondator al formatiei cu acelasi nume, a murit

Eddie Van Halen, chitarist si fondator al legendarului grup de hard rock din anii 1980 Van Halen, a murit marti dupa o lunga lupta cu cancerul, la varsta de 65 de ani, a anuntat fiul sau Wolf, scrie AFP.

Chitaristul Eddie Van Halen a murit

Faimosul chitarist Eddie Van Halen, cofondator al popularei trupe rock Van Halen, a murit marti dimi.

Cine a fost Eddie Van Halen, chitaristul legendar care a murit de cancer (VIDEO)

Legendarul chitarist Eddie Van Halen si cofondator a trupei care-i poarta numelea murit marti,dupa o lunga lupta cu cancerul. Acesta si-a dat ultima suflare,la doar 65 de ani,la Spitalul St.

A murit Eddie Van Halen, legendarul chitarist fondator al trupei Van Halen

Chitaristul si fondatorul trupei Van Halen, Eddie Van Halen foto), s-a stins din viata la 65 de ani, dupa o batalie de peste 10 ani cu cancerul, anunta presa de peste Ocean.

Van Halen s-a stins din viata, la 65 de ani: de ce a decedat rockerul care a influentat o generatie

Unul dintre cele mai importante nume ale muzicii rock s-a stins din viata. Eddie Van Halen avea doar 65 de ani, iar cei mai multi il stiu datorita trupei pe care a fondat-o cu fratele sau in.

FOTO Veteranul de razboi, ignorat de catre autoritati de Ziua Romaniei, a murit la varsta de 101 de ani

Unul dintre cei mai varstnici veterani de razboi din Romania, col r) Emil Veteleanu a murit la varsta de 101 de ani.

Van Halen a murit. A tot sarit pana a ajuns pe Luna. Si a facut-o mai bine ca Elon Musk. Jump, frate, jump!

Am aflat de pe The Guardian azi noapte si ma gandeam ca te intereseaza. Nu-s un mare baiat de muzica, sunt un pescar. Ciugulesc amestecat si doar hit-uri. Scoala mi-am facut-o cu Pittis si-nainte si dupa Revolutie pe Radio 3). Pe Van Halen mi l-a adus taica-meu dintr-o excursie in Rusia Sovietica, cred. Disc pe care l-am hartanit. Jump era acolo. Saream ca dementul in camera mea mica din blocul comunist din Baba Novac, dupa ce mi-am definitivat stagiul militar. Jump, deci!.

Cel mai discret miliardar de pe planeta e poreclit fantoma. Ce afaceri are in Romania

Unul dintre cei mai bogati oameni de pe Pamant este atat de discret incat este poreclit fantoma. Cine este acesta si ce afaceri controleaza misteriosul miliardar in tara noastra. Cel mai discret miliardar de pe planeta. Ce afaceri are in Romania Presa din Germania l-a numit fantoma, Dieter Schwarz este a 36-ea cea mai bogata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )