Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre raspandirea infectiilor cu coronavirus: ce se intampla cu distanta de 2 metri

Playtech Playtech,
Noi detalii despre raspandirea infectiilor cu coronavirus: ce se intampla cu distanta de 2 metri

In urma studiilor desfasurate in SUA, autoritatile de la Washington au publicat noi recomandari legate de distantare sociala. Din pacate, regulile sunt mai aspre. Autoritatile sanitare. continuă pe Playtech

Noi detalii despre starea de sanatate a presedintelui Donald Trump. Gestul acestuia condamnat de medici

Presedintele a parasit pentru scurt timp spitalul unde este internat pentru a-si saluta sustinatorii adunati in fata centrului medical.

Noi detalii despre starea lui Donald Trump, dupa ce a fost internat in spital. Presedintele SUA e tratat cu Remdesivir: Sunt bine, cred! Va multumesc tuturor

Presedintele SUA se simte foarte bine si a inceput tratamentul cu Remdesivir, a anuntat medicul sau. Vestea vine in contextul in care vineri, la nici 24 de ore de la momentul cand confirma ca a fost.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Noi informatii despre evolutia pandemiei de COVID-19. OMS: Una din zece persoanes-a infectat la nivel mondial

Una din zece persoane s-a infectat cu noul coronavirus la nivel mondial, a anuntat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, apreciind totodata ca majoritatea populatiei planetei ramane in pericol.

Noi dezvaluiri despre scandalul de la Sectorul 1. Camerele au fost astupate!

Procurorul care se afla in mijlocul scandalului electoral de la sectorul 1 va fi audiat astazi la sectia speciala. Este vorba despre plangerea depusa de fostul primar, Dan Tudorache, care sustine ca votul a fost fraudat iar reprezentantii USR au avut acces la sacii de voturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )