Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pachete misterioase din China au invadat SUA. Ce se afla in interior si cum au reactionat autoritatile

Playtech Playtech,
Pachete misterioase din China au invadat SUA. Ce se afla in interior si cum au reactionat autoritatile

Zeci de state americane au raportat aparitia unor pachete suspecte din China care contin seminte. Autoritatile ii avertizeaza pe americani sa nu le planteze, deoarece acestea pot fi plante invazive. Pachete misterioase cu seminte din China au invadat Statele Unite ale Americii Departamentul de Agricultura din SUA a declarat marti ca a investigat pachetele de . continuă pe Playtech

SUA: Tot mai multi americani primesc pachete cu seminte misterioase trimise din China Avertismentul oficialilor din agricultura

Zeci de state din SUA au raportat aparitia unor pachete misterioase cu seminte trimise din China si au avertizat cetatenii sa nu le planteze deoarece ar putea contine o specie invaziva, relateaza Business Insider.

Mai multe state americane sunt ingrijorate de colete misterioase provenind din China

Mai multe state americane avertizeaza asupra unor colete provenind din China si care contin seminte necunoscute, considerate a fi specii de plante invazive.

CEA MAI ACTIVA PIATA DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listarile din China creeaza cate un miliardar in fiecare saptamana

118 companii s-au listat la Shanghai si Shenzhen anul acesta, atragand un total de circa 20 de miliarde de dolari in primul semestru * Cifra este de peste doua ori mai mare comparativ cu cea din semestrul intai al anului 2019, conform datelor Bloomberg Cel putin 24 de investitori au devenit miliardari in primul semestru al anului curent, in China, ca urmare a listarilor numeroase ce au loc pe pietele tarii asiatice, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires, care arata ca printre aceste persoane se numara fosti profesori, contabili si dezvoltatori de software.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )