Libnet.ro
UNICEF

11:00

Politicianul din SUA care umbla cu pistolul in Congres. Si americanii sunt socati

Playtech Playtech,
Politicianul din SUA care umbla cu pistolul in Congres. Si americanii sunt socati

America, toata lumea stie, este tara tuturor posibilitatilor. Si tot despre America se stie ca are o legislatie, cel putin permisiva, cand vine vorba de purtatul de arma. in Statele Unite, 32% dintre americani spun ca detin personal o arma. Aceeasi statistica spune ca 44%, declara ca locuiesc intr-o gospodarie cu arme. in acest context . continuă pe Playtech

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

Orasul din Romania care a pus asistatii social la munca. E ireal cum poate sa arate acum

Cum arata acum orasul din Romania care a avut o abordare demna de aplaudat in fata unui subiect sensibil de la noi asistatii sociali? in ce zona s-a intamplat asa ceva si care este programul strict pentru beneficiarii sumelor lunare de la stat? Orasul din Romania care si-a obligat asistatii social sa munceasca in .

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit de Covid. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit in urma infectarii cu coronavirus. Barbatul, care avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat la ATI, cu saturatia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit in prima zi a anului, relateaza News. ro.

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; .

CORONAVIRUS |inca un parlamentar din SUA a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 60 de ani

Un senatorrepublican,bolnav deCOVID-19, a murit. Virginia Ben Chafin Jr. a incetat din viata la varsta de 60 de ani, din cauza complicatiilor asociate virusului din China. Un al.

Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Olanda Tarile de Jos) a decis sa devanseze cu doua zile inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat luni guvernul tarii, ultimul din UE care va trece la vaccinarea populatiei. Initial, debutul campaniei de vaccinare era programat sa aiba loc vineri, relateaza Digi24.

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )