Libnet.ro
UNICEF

13:15

Purtarea mastii de protectie, un gest patriotic: probabil, singurul sfat bun de la Donald Trump

Playtech Playtech,
Purtarea mastii de protectie, un gest patriotic: probabil, singurul sfat bun de la Donald Trump

In opozitie totala cu atitudinea ultimelor luni, Donald Trump se pare ca a devenit un adept al mastilor de protectie, un subiect foarte delicat in SUA. Donald Trump a aparut in public cu o. continuă pe Playtech

Jennifer Aniston, mesaj dureros in plina pandemie. Actrita de la Hollywood vorbeste despre purtarea mastii de protectie si infectia cu noul coronavirus (FOTO)

Jannifer Aniston este una dintre actritele de peste ocean care sustine in social media purtarea mastii de protectie, dar si respectarea normelor de protectie impotriva noului coronaviurs. in contextul in care.

Trump vede purtarea mastii ca pe un gest patriotic

Donald Trump a sustinut, luni, ca purtarea unei masti in fata coronavirusului este un gest patriotic, dupa ce a afisat mult timp o pozitie ambigua cu privire la aceasta problema sensibila, scrie AFP.

Desi obligatorie, site-ul Ministerului Sanatatii indeamna la purtarea mastii doar daca suspectam ca suntem bolnavi. Ludovic Orban: Recomandarile probabil au ramas demult (VIDEO)

Site-ul Ministerului Sanatatii recomanda purtarea mastii de protectie doar in cazul in care suspectati ca sunteti bolnav sau in cazul in care acordati asistenta persoanelor bolnave. Asta desi.

Sindicatul Europol, in cazul Catalin Radulescu: Fie ca iti place shaorma, fie ca te cheama Mitraliera, purtarea mastii in spatiile inchise este obligatorie

Sindicatul Europol a transmis, marti, ca fie ca iti place shaorma, fie ca te cheama Mitraliera, purtarea mastii in spatiile inchise este obligatorie si anunta ca agentii isi vor face in continuare datoria, chiar daca cei care nu poarta masca in spatiile inchise sunt parlamenteri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )