Libnet.ro
UNICEF

12:30

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Playtech Playtech,
Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu turistii romani din Turcia. Masura este valabila chiar de astazi

Romanii care doresc sa plece in Turcia sau care sunt deja acolo au parte de vesti noi. Ce masura au luat oficialii si trebuie respectata chiar de azi? Ce se intampla cu turistii romani? Noua masura care se aplica in Turcia Veste noua pentru turisti! Cursele charter catre Turcia vor fi reluate incepand cu data .

Pretul aurului atinge un nivel record! A crescut la un maxim al tuturor timpurilor. Cat costa azi un gram

Pretul aurului a crescut la un maxim al tuturor timpurilor, inclusiv pe piata din Romania. Cat costa un gram .

Cum arata si cat costa adidasii creati de Nike in colaborare cu Dior

Aflandu-se printre cei mai asteptati sneakersi din acest an, 2020, Jordan 1 Retro High Dior reprezinta un punct de rupere pentru lumea adidasilor din mai multe motive. Cat costa si cum arata adidasii rezultati din colaborarea dintre Nike si Dior? Cum arata si cat costa adidasii creati de Nike in colaborare cu Dior Dior si .

Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide. Cum arata si cat costa o camera pe noapte

Romanii au de acum in vizor un nou loc de cazare. Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Cum arata si ce preturi sunt pentru o noapte? Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Preturi Romanii care si-au luat concediu in ultima luna a verii se bucura acum de .

Pasagerii din Bulgaria si Romania care ajung cu avionul in Grecia trebuie sa prezinte un test negativ

Ministrul adjunct pentru protectia civila si gestionarea crizelor din Grecia, Nikos Hardalias, a declarat, astazi, ca pasagerii care ajung in Grecia cu avionul din Bulgaria si Romania trebuie sa prezinte dovada oficiala a unui test negativ pentru COVID-19.

Curs BNR pentru luni, 27 iulie 2020. Cat valoreaza acum un euro

BNR va emite noul curs valutar joi, 27 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii luni, 27 iulie 2020. Data .

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Amenzi de 63.000 lei pentru turistii veniti pe plajele salbatice din zona Deltei Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a anuntat, luni, ca la finalul saptamanii trecute a fost din nou aglomeratie pe plajele salbatice, fiind inregistrate 24. 800 de persoane cu peste 3. 000 de masini. Unii dintre turisti au incalcatlegislatia din zonele protejate, fiind date amenzi in valoare de peste 63. 000 de lei, scrie News. ro.

Teste Covid-19 obligatorii la sosirea in Franta pentru turistii care vin din 16 tari din afara Uniunii Europene

Primul ministru francez, Jean Castex, a anuntat, vineri, introducerea testelor pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2 obligatorii pentru calatorii care sosesc in Franta din 16 tari din afara.

MAE: Pasagerii din Bulgaria si Romania care ajung cu avionul in Grecia trebuie sa prezinte un test negativ

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria, incepand cu data de 28 iulie trebuie sa prezinte un test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )