Libnet.ro
UNICEF

20:30

Retragerea de la turneele din SUA, egal dezastru pentru Simona Halep! Poate sa piarda multe locuri in clasamentul WTA

Playtech Playtech,
Retragerea de la turneele din SUA, egal dezastru pentru Simona Halep! Poate sa piarda multe locuri in clasamentul WTA

Simona Halep nu va participa la editia din acest an a Western & Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York. Lista jucatorilor de pe tabloul principal a fost publicata, iar romanca nu apare printre cei care si-au anuntat prezenta. Asta desi la turneul de categorie Premier 5 vor fi nume grele din . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Dezastru pentru pensionari! Ce se intampla, de fapt, cu banii de pensii

Exista multe informatii contradictorii cand vine vorba de pensiile romanilor, cel putin in ultima perioada. Declaratii contradictorii, unele lipsite de fond, promisiuni facute de guvernanti care s-ar putea sa nu fie onorate in situatia actuala, si toate in detrimentul pensionarilor romani. Bugetul pe 2020 s-ar putea sa nu poata sustine plata pensiilor La finele lunii .

Bill Barr considera ca protestele din SUA nu au legatura cu George Floyd

Ministrul american al justitiei Bill Barr e de parere ca protestele din SUA nu mai au nicio legatura cu moartea lui George Floyd. Oficialul a fost solicitat azi la audieri in Congres, pentru a raspunde intrebarilor despre interventia agentilor federali la protestele din Portland, conformt AFP.

Cea mai buna prajitura cu visine din visinata. Reteta simpla pentru un desert delicios

Daca ai la indemana cateva visine si putini biscuiti, iar musafirii ti-au facut o vizita pe nepusa masa, poti face, in doi timpi si trei miscari, prajitura cu visine din visinata. Gustoasa, aromata, este un desert rapid de casa, care este gata in maximum o ora. Reteta desert: prjitura cu visine din visinata Ingrediente 300 .

Bani aruncati. De ce critica Bill Gates testele pentru coronavirus din SUA

Bill Gates a criticat testarile pentru coronvirus efectuate in Statele Unite, fondatorul Microsoft spunand ca cele mai multe dintre teste sunt bani aruncati din cauza ca dureaza prea mult pana vin rezultatele, potrivit CNN.

SUA dubleaza finantarea pentru vaccinul COVID19

Guvernul american a dublat investitia pentru compania farmaceutica Moderna pentru sustinerea unui potential vaccin impotriva COVID19 care intra in a treia si ultima faza a testarii clinice, relateaza duminica AFP, citata de G4media.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

CORONAVIRUS |Italienii spun ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei impuse pentru romani

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Romania a fost trecuta pe lista neagra a mai multor state, astfel ca, romanii care doresc sa calatoreasca in unele dintre acele tari trebuie s.

Marcel Toader, mesaj din lumea de dincolo pentru mama lui

Omul de afaceri si fost rugbist Marcel Toader a decedat pe 3 august 2019, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Mama sa, sfasiata de durere, primeste semne din lumea de dincolo, inainte de parastasul de un an. Familia doreste sa-i indeplineasca dorintele expuse in mesajul cutremurator. Mama lui Marcel Toader, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )