Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanul din prima linie in descoperirea unui vaccin anti-COVID, banuit de o frauda imensa in SUA

Playtech Playtech,
Romanul din prima linie in descoperirea unui vaccin anti-COVID, banuit de o frauda imensa in SUA

Sunt mai multe formule care pot ajuta in lupta cu virusul. Iar una dintre solutii ar putea veni de la o companie condusa de un roman. Dar, deocamdata, exista suspiciuni ca totul a fost o. continuă pe Playtech

Cine conduce cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 si care sunt mizele geostrategice pentru marile puteri

Cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 este in crestere, intensificand concurenta intre marile puteri precum SUA, China, Marea Britanie si UE. Acestea se afla intr-o.

Epidemiologul Anthony Fauci: Descoperirea unui vaccin pentru COVID este posibila pana in octombrie

Este posibil sa avem un virus impotriva noului coronavirus in octombrie, a declarat Anthony Fauci, celebrul medic epidemiolog care il consiliaza pe Donald Trump. Aceasta descoperire medicala l-ar putea ajuta pe pr.

HBO va produce un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19, care va fi o adaptare a cartii The First Shot, ce inca nu a fost publicata.

HBO va filma un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO, care a produs seriale de succes precum Game of Thrones si Chernobyl, se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19.

Seful sanatatii chineze, injectat cu un vaccin anticovid in studiu clinic

Seful Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor de la Beijing, Dr. Gao Fu, a dezvaluit ca a fost injectat cu un vaccin anti-covid experimental, anunta DailyMail.

Seful sanatatii chineze, injectat cu un vaccin anticovid experimental

Seful Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor de la Beijing, Dr. Gao Fu, a dezvaluit ca a fost injectat cu un vaccin anti-covid experimental, anunta DailyMail.

Comisia Europeana a finalizat prima etapa de discutii cu compania Sanofi pentru achizitionarea unui vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat vineri discutiile preliminare cu o companie farmaceutica pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19m informeaza institutia intr-un comunicat de presa. Contractul avut in vedere cu Sanofi ar oferi posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )