Libnet.ro
UNICEF

08:15

Startup-ul romanesc Plant an App se listeaza pe o platforma din SUA

Adevărul Adevărul,
Startup-ul romanesc Plant an App se listeaza pe o platforma din SUA

Plant an App, startup romanesc specializat in low-code, anunta listarea pe Republic. co, platforma renumita din Statele Unite ale Americii de tip equity crowdfunding, dedicata startup-urilor cu potential. continuă pe Adevărul

SAXO BANK: Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank Group vede trei cai si probabilitati distincte, in ceea ce priveste alegerile din SUA: alegeri contestate probabilitate de 40%); o victorie curata si majoritara a lui Biden probabilitate 40%); o victorie a lui Trump probabilitate 20%), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cenzorii au intrerupt transmisiunea cu dezbaterea Pence-Harris din SUA in momentul in care Beijingul era criticat

Cenzorii din China au intrerupt transmisiunea dezbaterii de miercuri noapte dintre nominalizatii la postul de vicepresedinte in SUA in momentul in care actualul vicepresedinte, Mike Pence, a inceput sa critice Beijingul.

SONDAJ: Cu cine tineti in alegerile prezidentiale din SUA?

Alegerile americane prezidentiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. Cine ati vrea sa conduca SUA pentru urmatorii patru ani: Joe Biden sau Donald Trump?.

TOM LEE, FUNDSTRAT GLOBAL ADVISORS: Bursele americane vor creste indiferent de cine va castiga alegerile din SUA

Implicatiile investitionale ale castigarii alegerilor prezidentiale programate sa aiba loc luna viitoare in SUA de catre democratul Joe Biden sau republicanul Donald Trump actualul lider de la Casa Alba) sunt aproape identice, potrivit lui Tom Lee, Managing Partner si sef al departamentului de cercetare din cadrul Fundstrat Global Advisors.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )